Hyeri și Jang Ki Yong sunt colegi de apartament nepotriviți în teaserul K-dramei “My Roommate Is Gumiho”!

Watch: Girl’s Day’s Hyeri And Jang Ki Yong Make Ill-Suited Roommates In Fun Teasers For Upcoming Drama

Postul tvN a oferit imagini drăguțe din K-drama “My Roommate Is Gumiho”!

Bazat pe un webtoon popular, “My Roommate Is Gumiho” spune povestea unei studente în vârstă de 22 de ani pe nume Lee Dam (interpretată de Hyeri din Girl’s Day), care înghite în mod accidental piatra unui bărbat gumiho de 999 de ani (o vulpe mitologică cu nouă cozi) pe nume Shin Woo Yeo (interpretat de Jang Ki Yong), care era aproape de a-și atinge scopul de a deveni om.  Puțin mai jos aveți primul teaser video, din luna martie.

În lumea dramei, dacă un om înghite piatra unui gumiho, nu poate trăi decât un an, după care piatra se va sparge – împiedicându-l pe acel gumiho să devină vreodată om. În timp ce încearcă să găsească o modalitate de a extrage piatra din corpul lui Lee Dam înainte ca anul să se termine, Shin Woo Yeo sugerează ca cei doi să se mute împreună.

În două teasere proaspăt lansate pentru viitoarea dramă, Lee Dam și Shin Woo Yeo sunt surprinși de trăsăturile de personalitate neașteptate ale fiecăruia după ce încep să trăiască împreună. Primul teaser o arată pe Lee Dam din punctul de vedere al lui Shin Woo Yeo, pătând inocentă și contemplativă în timp ce comentează în fundal „Pot să spun cum este ea. Inima ei pură și inocentă. ”

Cu toate acestea, Lee Dam se dovedește a fi mai dură decât se aștepta. După ce și-a notat sceptic „Gumiho? Poate un escroc ?! ” ea îl abordează cu un contract și declară: „Gumiho sau nu, nu intenționez să se profite de mine. Deci, să redactăm un contract.”

Între timp, al doilea teaser o arată pe Lee Dam care se zbate să se adapteze al personalitatea lui Shin Woo Yeo ca și coleg de locuință. Clipul începe cu observația ei: „Aspectele lui sunt impecabile, dar el…” Apoi se îndepărtează, spunând aparent cuvântul coreean pentru „sânge” – înainte de a-și termina propoziția spunând: „… el este obositor”.

Teaserul include imagini amuzante ale lui Shin Woo Yeo, urmărindu-o pe Lee Dam și politicos, certând-o: „Cred că ți-am spus că ora limită era ora 10”, care apoi o plictisește cu povești despre secole de mult trecute, începând cul: „În vremea mea … ”

“My Roommate Is Gumiho”  are premiera în 26 mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s