Wonho le oferă fanilor o filmare specială a coregrafiei „Lose”

Wonho ‘❤︎ Wenees’ în schimbul iubirii fanilor.. lansare supriză a videoclipului coregrafiei ‘Lose‘ pentru a-și ține promisiunea făcută.

Wonho este mai puțin activ în ultima vreme, după ultimul său comeback cu titlul”Lose” și a doua parte a albumului „Love Synonym”. Însă idolul își urmărește în continuare promisiunile, iar una dintre acestea a fost ca, în momentul în care videoclipul „Lose” va atinge 6 milioane de vizualizări, să lanseze o filmare a coregrafiei.

Idolul și-a ținut promisiunea și, ca de obicei, a venit cu un videoclip captivant, în care dansează în studiourile agenției Starship alături de  echipa lui de dansatori. Wonho este îmbrăcat în trening și tricou negru, arătând incredibil cu această ținută care îi evidențiază fizicul solid.

Fanii săi au explodat când au văzut filmarea, care a oferit noi detalii ale coregrafiei deja cunoscute, dar și expresii faciale unice ale lui Wonho și o coordonare perfectă. Dacă vreți să vedeți și voi mișcările incredibil de fine ale idolului cu cel mai lucrat fizic din industrie, vă invităm să urmăriți videoclipul puțin mai jos:

 

 

Sursa: youtube, twitter

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s