De ce drama ‘Vincenzo’ cu Song Joong Ki a avut nevoie de o pauză?

Drama ”Vincenzo” în care joacă actorul Song Joong Ki a fost cea mai așteaptă k-dramă din 2021, iar la moment e una dintre cele mai vizionate drame din Coreea.

Song Joong Ki îl interpretează pe avocatul Vincenzo Cassano, un italian născut în Coreea și care a lucrat pentru mafia italiană. După diverse dispute cu din interiorul cercului, acesta se întoarce în patria sa pentru niște treburi neterminate. Cu toate acestea, toate planurile sale sunt date peste cap atunci când îi cunoaște pe Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) și pe oamenii corupți din Babel.

Prin cele 16 episoade de până acum, au avut loc o serie de evenimente care, probabil, au sens doar în lumea lui Vincenzo. Cu toate acestea, lucrurile scapă puțin de sub control în ultimele două episoade, chiar dacă „Vincenzo” calculează totul după dorințele sale.

După cum s-a putut vedea în aceste 16 episoade, este clar că drama „Vincenzo” este o comedie neagră, iar de cele mai multe ori, cele două păstrează un echilibru. Spectatorii deja s-au obișnuit cu locuitorii din Geumga Plaza și cu toate situațiile neașteptate. Cu toate acestea, episodul 15 pare să ia o întorsătură radicală.

Vincenzo este încolțit de mafioții angajați de Choi Myung Hee (Kim Yeo Jin) și de Paolo. Părând că nu mai are nicio cale de a se salva, își pune speranță că forța divină sau Hong Cha Young va putea să-l scape din acea situație de moarte. În schimb, Vincenzo este salvat de cineva neașteptat. Inzaghi, porumbelul de companie nedorit al lui Vincenzo, ajunge pe acoperiș și apelează la armata sa de prieteni care lansează un atac asupra mafioților. Așadar, Vincenzo profită de ocazia și reușește să iasă cu viață.

Deci, se pare că animalele sunt conștiente de bunătatea care li se arată, iar acest moment când porumbelul pe care îl hrănește Vincenzo apare pentru a-l salva de la moarte sigură, este unul epic.

Pe lângă comploturile antagoniștilor, episodul 16 ia o întorsătură de 180 de grade. Așa cum a spus Vincenzo, cel mai prețios lucru al mafiei este familia. Choi Myung Hee scapă ca prin urechile acului pentru uciderea tatălui lui Hong Cha Young și pare că este o persoană foarte capabilă, având în vedere că află foarte repede cine este mama lui Vincenzo. Ea angajează un fost condamnat să o ucidă mama, iar psihopatul de Jang Han Seok (Ok Taecyeon) o vizitează cu o zi înainte de moartea ei.

Vincenzo angajează în secret un paznic pentru mama sa, dar acesta nu știe ce să facă, la cine să fie atent sau ce să raporteze. Criminalul pătrunde foarte ușor în spital și păcălind paznicul, o ucide pe mama lui Vincenzo și scăpa fără niciun fel de problemă. Nimeni nu-i pune la îndoială identitatea. Paznicul nici nu s-a putut apăra, darămite mama. După mai multe zile de gândire, Vincenzo dorește să-i spună că este fiul ei, dar ajunge prea târziu.

Oricât de dureroasă este această scenă, este clar că aici Vincenzo a fost un om impotent atunci când a venit să viziteze mama. Poate că ar fi putut fi un pic mai vigilent, mai ales că i-a făcut pe cei din Babel să sufere pierderi și normal că știa că vor riposta.

Întorcându-ne la scenariu, pare că scriitorii permit ca prea multe vieți să se piardă în procesul acesta de a face acest show satisfăcător. Nu e de mirare că Vincenzo își pierde mințile și revine la persoana pe care am văzut-o în primul episod. Însă, nu contează acum ce face, întrucât este deja foarte târziu. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Hong Cha Young. La început era un avocat nemilos, apărând bogătașii și puterea. Prin urmare, scenariul pare că se repetă.

Așa că a fost momentul perfect pentru ca drama să ia o pauză și să se concentreze pe îmbunătățirea poveștii fără ca povestea să mai ia vreo întorsură. Astfel, drama ar risca să decadă, iar acest lucru nu ar fi de dorit. Sperăm ca „Vincenzo” să revină mai puternic și să ne arate o nouă latură întunecată.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „De ce drama ‘Vincenzo’ cu Song Joong Ki a avut nevoie de o pauză?

  1. zicoji13

    La cât am așteptat drama asta, doamne, e prea bună. Indiferent de ce se întâmplă, mereu ia o întorsătură ce te lasă cu gura căscată, sau te amuză în unele situații.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s