Kang Ha Neul povestește cum a reacționat când i-a fost spart contul de Instagram

Reacția blândă a lui Kang Ha Neul atunci când a descoperit cum i-a fost spart contul de Instagram a ajuns pe prima pagină a știrilor!

Kang Ha Neul este într-adevăr un tip amabil. Actorul a participat ca invitat la episodul din 21 aprilie al show-ului „Radio Star” de pe MBC. În timpul emisiunii, gazdele au discutat despre povești din trecut. Una dintre poreclele lui Kang Ha Neul date de fani este „tonomatul de povești încântătoare”, deoarece are într-adevăr sute de povești care te topesc .

Apoi au vorbit despre experiența de pe Instagram a lui Kang Ha Neul, a cărui cont a fost spart în trecut. Kang Ha Neul a răspuns: „La acel moment, o mulțime de oameni m-au sunat în timp ce dormeam. Când i-am întrebat de ce, mi-au spus că pe contul meu s-a încărcat o reclamă pentru adulți”. El a continuat: „Nu mi-am putut aminti clar parola. Cu toate acestea, am reușit să o găsesc după ce mi-am verificat contul. Am șters postarea. Știi, este un lucru care se întâmplase deja. Dacă m-aș fi enervat, ar fi fost tot aia. Așadar, tocmai am încărcat o postare nouă.”

Kim Gu Ra l-a întrebat apoi pe Kang Ha  Neul ce a scris în noua sa postare. La aceasta, actorul a răspuns: „Cred că hackerul știa că mi-am uitat parola, așa că vroia doar să mi-o amintesc ”.

Kang Ha Neul a concluzionat: „Cred că totul se întâmplă dintr-un motiv. Asta cred. Datorită lui, mi-am schimbat parola cu ceva mai puternic”. Cu toate acestea, Kang Ha Neul a dezvăluit că acum și-a șters contul de pe rețeaua de socializare.

Aveți mai jos fragmentul întreg din emisiune:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s