Yoon Ji Sung spune că a fost susținut de membrii Wanna One

기사 대표 이미지:[SBS Star] Yoon Ji Sung Talks About Getting Support from the Members of Wanna One

Yoon Ji Sung a spus că a primit mult sprijin de la membrii fostului grupul Wanna One.

Recent, Yoon Ji Sung a avut un interviu cu revista de modă @star1. În cadrul său, idolul a vorbit despre noul său album solo „Temperature of Love” care a fost lansat pe 15 aprilie. El a spus: „’Temperature of Love’ este un album pe care îl poți găsi în latura mea rece și caldă.”

Apoi, el a menționat că a primit mult sprijin din partea membrilor Wanna One pentru ultima sa lansare muzicală. Yoon Ji Sung a spus: „Le sunt foarte recunoscător membrilor Wanna One. M-au susținut mai întâi înainte de a judeca noua mea muzică”.

El a continuat: „Au spus ceva de genul: „Hyung, fă orice fel de muzică vrei să faci . Aceste cuvinte mi-au atins cu adevărat inima. Au fost atât de autentici, să știi. Nimic nu se compară cu sprijinul lor. Am obținut cea mai mare energie din asta”.

Cei 11 membri ai Wanna One au debutat după apariția lor în emisiunea de tip supraviețuire de la Mnet „Produce 101 Sezonul 2”. Wanna One a încheiat oficial activitățile grupului cu concertul final din ianuarie 2019, după ce a promovat timp de 18 luni, începând cu august 2017.

Chiar dacă au trecut 2 ani de când au promovat împreună, membrii Wanna One au spus că sunt la fel de buni prieteni ca la început..

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s