Kang Daniel, Yoon Ji Sung și OnlyOneOf for fi testați pentru COVID-19 după ce au fost în contact cu membrii D-Crunch

Kang Daniel, Yoon Ji Sung și membrii OnlyOneOf vor fi testați pentru COVID-19 după ce au fost în contact cu membrii Hyunwook și O.V din D-Crunch la emisiunile muzicale.

Pe 24 aprilie, I-Grand Korea, agenția trupei D-Crunch, a confirmat că Hyunwook și O.V au fost testați pozitiv pentru virus după ce grupul a evoluat la emisiunea muzicală „The Show” de la SBS MTV pe 20 aprilie și la „Show Champion” de la MBC pe 21 aprilie.

După aceste știri, Konnect Entertainment, agenția lui Kang Daniel, a anunțat: „Toți artiștii și personalul lor ce au fost în contact cu cazurile confirmate de COVID-19 printre cei care au evoluat la emisiune (se are în vedere membrii D-Crunch), vor fi testați pentru prezența virusului.” Agenția a asigurat fanii că vor urma toate măsurile necesare de prevenire a virusului. Graficul lui Kang Daniel va depinde de rezultatele testului.

LM Entertainment, agenția solistului Yoon Ji Sung, a anunțat, de asemenea, că idol va fi testat, iar întâlnirea cu fanii prin apel video, care trebuia să aibă loc astăzi, a fost amânată pentru o altă dată. Agenția trupei OnlyOneOf, 8D Creative, a declarat că membrii se vor testa și se vor autoizola.

Rămâneți alături pentru a afla rezultatele lui Kang Daniel, Yoon Ji Sung și OnlyOneOf.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s