Taecyeon din 2PM are mai multe surprize pentru locuitorii din Geumga Plaza în drama “Vincenzo”

Taecyeon de 2PM tiene más sorpresas para los inquilinos de Geumga Plaza en “Vincenzo”

Locuitorii din Geumga Plaza sunt în pericol în episodul din această seară!

Song Joong Ki îl interpretează pe avocatul Vincenzo Cassano, un italian născut în Coreea și care a lucrat pentru mafia italiană. După diverse dispute din interiorul cercului, acesta se întoarce în patria sa pentru niște treburi neterminate. Cu toate acestea, toate planurile sale sunt date peste cap atunci când îi cunoaște pe Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) și pe oamenii corupți din Babel.

ATENȚIE! ACEST ARTICOL CONȚINE SPOILERE DIN EPISODUL VIITOR.

În episodul anterior, Vincenzo a început să joace șah, cu scopul de elimina fiecare pion care îl sprijină pe Jang Joon Woo (Taecyeon din 2PM), președintele companiei Babel. Vincenzo i-a amenințat oamenii, făcându-i să revizuiască actele pentru construcția Turnului Babel. Însă, finalul episodul i-a șocat pe telespectatori, atunci când Jang Han Seo (Kwak Dong Yeon), fratele vitreg al lui Jang Joon Woo, îl trădează pe Vincenzo. Spectatorii au rămași înmărmuriți când Vincenzo s-a prăbușit după ce a fost împușcat de noul președinte de la Babel.

Acum, planul lui Vincenzo de a distruge Babel pare că s-a complicat. Dovezile care urmau să fie folosite împotriva grupului Babel, au scos la iveală numeroase puteri politice implicate, iar Han Seung Hyuk (Jo Han Chul) apelează la Interpol pentru a scăpa de Vincenzo și a deveni șeful Procuraturii districtului de sud-est. În cele din urmă, Jang Han Seo ajunge să-l trădeze pe Vincenzo după ce revine la poziția de președintele Grupului Babel.

Noile poze dezvăluite scot în atenția spectatorilor, evenimente interesante care se vor întâmpla în episodul următor. Într-una dintre fotografii, îl putem vedea pe Jang Joon Woo încătușat, chiar dacă are un zâmbet viclean pe față.

În acest timp, pare că locuitorii din Geumga Plaza au și ei probleme. Într-o altă poză, Hong Cha Young și Nam Joo Sung (Yoon Byung Hee) rămân șocați de ceea ce văd, iar Seo Mi Ri (Kim Yoon Hye) este foarte speriată.

Echipa de producție a comentat: „Evenimente imprevizibile vor continuă să apară pe măsură ce răufăcătorii iau decizii în interesul lor. Locuitorii din Geumga Plaza vor fi în pericol, deoarece cei care caută camera secretă și dosarul își vor face apariția. Povestea va fi foarte captivantă deoarece nu veți putea pleca din fața ecranului decât la final.”

Următorul episod din „Vincenzo” va fi difuzat astăzi, iar ultimele două episoade finale vor apărea pe 1 și 2 mai.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s