Sunmi mărturisește că Rain a consolat-o atunci când tatăl ei a murit când era stagiară

În cel mai recent episod din emisiunea „Come Back Home” de pe KBS 2TV, Sunmi a povestit că Rain a ajutat-o foarte mult într-un moment dificil din viața ei.

Pe 24 aprilie, emisiunea condusă de Yoo Jae Suk, a invitat-o pe Sunmi, care a venit alături de fostul coleg de la agenția JYP Entertainment, Rain. La începutul emisiunii, Yoo Jae Suk a spus: „Am auzit că motivul pentru care Sunmi a venit astăzi cu Rain nu e pentru că au fost doar colegi la JYP, ci pentru că este foarte recunoscătoare acestuia”.

Sunmi a dat din cap și a răspuns: „Sincer, am multe mulțumiri la adresa lui, dar în timpul zilelor de stagiatură, tatăl meu a murit. Când eram la înmormântare, fiind cea mai mare din familie, Rain m-a sunat și mi-a spus la telefon: „Înțeleg cum să te simți acum. Acum, ai devenit capul familiei, așa că ai mare grijă de frații tăi mai mici. Trebuie să fii puternică, pentru ca frații tăi să fie și ei la fel de puternici.”

Rain a povestit după despre moartea mamei sale când era adolescent, înainte de debutul său cu JYP Entertainment.

„Sincer, atunci eram doar o stagiara”, a continuat Sunmi, „Rain era superstarul și modelul meu, iar faptul că m-a sunat personal să mă consoleze a însemnat mult pentru mine, iar această amintire nu o voi putea uita niciodată.”

Apoi, Rain, a spus în glumă: „Asta pentru că știam că vei deveni un mare star și că te vei descurca foarte bine după debutul tău”.

Spre sfârșit, cei doi cântăreți au dansat împreună pe melodia „When We Disco”, duetul dintre Sunmi și fostul ei șef, Park Jin Young (J.Y. Park).

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s