Choi Tae Joon și Sooyoung din Girls’ Generation au o întâlnire sălbatică în “So I Married The Anti-Fan”

Choi Tae Joon y Sooyoung de Girls’ Generation tienen un primer encuentro salvaje en “So I Married The Anti-Fan”

Mult așteptata k-dramă „So I Married the Anti-Fan” a lansat două teasere video!

„So I Married the Anti-Fan” este o comedie romantică care spune povestea unei vedete mondiale de K-pop, Hoo Joon (rol jucat de Choi Tae Joon) și anti-fanul său, Lee Geun Young (interpretat de Sooyoung), care este reporter pentru o revistă. Pe lângă romantismul dintre Lee Geun Young și Hoo Joon, drama va înfățișa și istoria complicată a lui JJ (Chansung din 2PM) și Oh In Hyun (Han Ji An), care au fost stagiari în trecut cu Hoo Joon. Drama a fost filmată inițial în anul 2018.

În primul videoclip, îl putem vedea pe Hoo Joon în momentul în care susține un mare concert. Reporterul Lee Geun Young este trimis să-i facă poze lui Hoo Joon la un eveniment, dar ajunge să-l întâlnească singur. Apoi, într-un alt moment, cei doi se întâlnesc, iar idolul înțelege greșit și îi rupe camera. Lee Geun Young îl urmează afară și furioasă pe Hoo Joon, îi aruncă cu pantoful în cap, devenind anti-fanul acestuia.

Următorul teaser video ne arată cum Lee Geun Young devine anti-fanul lui Hoo Joon și începe să protestează în afara agenției sale, spunând că are două fețe. JJ, colegul lui Hoo Joon, o abordează și îi cere să facă un reality show de căsătorie cu Hoo Joon intitulat „So I Married the Anti-Fan”.

„So I Married the Anti-Fan” va fi lansat pe Viki pe data de 30 aprilie. Până atunci, urmăriți cele două teaser de mai jos:

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s