“Taxi Driver” stabilește un nou record istoric, iar “Vincenzo” se întoarce

Las calificaciones de “Taxi Driver” alcanzan un nuevo récord histórico mientras “Vincenzo” regresa más fuerte que antes

„Taxi Driver” de pe SBS se bucură de un nou succes!

Pe 24 aprilie, noua dramă cu Lee Je Hoon și Esom a înregistrat cele mai mari rezultate de audiență de până acum. Astăzi, portalul Nielsen Korea, a dezvăluit că cel de-al șaselea episod din „Taxi Driver” a obținut un rating la nivel național de 8,7% și 16,0% pentru cele două părți ale sale, stabilind un nou record personal pentru dramă.

„Taxi driver” a fost, de asemenea, cea mai vizionată dramă din întreaga săptămână în rândul telespectatorilor cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani.

Între timp, drama „Vincenzo” de pe tvN a revenit cu un nou episod și s-a bucurat de o creștere a ratingului. Cel mai recent episod din „Vincenzo” a obținut un rating la nivel național de 11,0%, marcând o creștere față de episodul de acum două săptămâni și clasându-se pe primul loc în intervalul său de difuzare pe toate canalele.

“Revolutionary Sisters” de pe KBS 2TV, s-a întors după pauza de o săptămână și și-a apărat cu succes poziția de cea mai vizionată emisiune de sâmbătă seara. Episodul a obținut un rezultat de audiență de 21,2% și 25,4% pentru cele două părți ale sale.

Iar, remake-ul realizat de canalul JTBC după serialul BBC – „Undercover” a văzut o creștere pentru cel de-al doilea episod, stabilind aseară 3,8% rating de audiență.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s