Interviurile lui Haha despre problemele de sănătate de la „Running Man”, reanalizate după plecarea lui Kwang Soo

Anunțul plecării lui Lee Kwang Soo de la emisiunea „Running Man” readuce la lumină declarațiile mai vechi ale lui Haha despre faptul că toți membrii echipei show-ului au avut probleme de sănătate din cauza filmărilor.

După cum s-a raportat anterior, Lee Kwang Soo și-a confirmat plecarea din popularul spectacol „Running Man” din cauza stării sale de sănătate. Actorul va avea ultima sa filmare pe 24 mai. În urma raportului, internauții au săpat mai multe pentru a găsi posibile informații legate de decizia lui Lee Kwang Soo. Interviurile anterioare cu Haha, unul dintre membrii de distribuție permanenți ai emisiunii, au recirculat acum online.

Într-un episod Youtube din 2019  Haha a dezvăluit: „Sincer să fiu, sunt momente când devine dificil. Serios. Va fi o prostie dacă le zic „off the record” și o spun singur, dar o să spun doar. Toată lumea a avut deplasări de discuri în timp ce filma emisiunea. Toată lumea a suferit de hernie de disc.” Haha a continuat să explice: „Da. Jongkook hyung a fost primul și Jaeseok hyung. A avut probleme de disc înainte, dar în ciuda stării sale a continuat să filmeze până la sfârșit.”

Haha l-a menționat și pe Kwangsoo la acea vreme:  „Kwangsoo a plecat acasă după filmări și a fost găsit în patul său cu hernie de disc a doua zi. Managerul său a trebuit să-l ducă la spital”. El a remarcat: „Toată lumea are operații pe disc. Proceduri chirurgicale”.

În 2017, episodul documentarului de la MBC „People is Good”, Haha și-a mărturisit și el problemele. El a dezvăluit că fusese diagnosticat cu hernie de disc. El a spus: „Doctorul mi-a spus că aproape am paralizie”.

Puteți vedea mai jos interviul lui Haha (începând cu minutul 7:57).

Și interviul lui Haha pentru ‘People is Good’ below (începând de la minutul  0:37 mark).

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s