„Running Man” își ia adio de la Lee Kwang Soo, pe care îl numește „membru pentru totdeauna”

Lee Kwang Soo To Step Down From “Running Man”

Cum a fost anterior raportat, Lee Kwang Soo va părăsi emisiunea care l-a consacrat în lumea divertismentului, Running Man. La scurt timp de la confirmarea știrilor de către agenția actoruluiKing Kong by Starship, echipa de producție a celebrului show a dat o declarație oficilă, în care a vorbit despre plecarea lui Lee Kwang Soo și și-a luat la revedere de la acesta.

SBS a declarat:

Membrii „Running Man” și echipa de producție au discutat mult timp despre intenția lui Lee Kwang Soo de a părăsi emisiunea și, într-un final, toți am decis să respectăm decizia actorului.

De la accidentul rutier în care a fost implicat anul trecut, Lee Kwang Soo a făcut terapie în mod constant pentru picioarul său și asta în timp ce filma pentru „Running Man”, demonstrând astfel iubirea sa pentru show, dar și responsabilitatea sa ca membru „Running Man”. În ciuda eforturilor lui Lee Kwang Soo, nu a fost ușor pentru acesta ca simultan să filmeze și să urmeze tratament. Din acest motiv, a vorbit cu producția și colegii săi de echipă despre problema lui.

Membrilor și echipei de producție le-ar fi plăcut să continue să lucreze cu Lee Kwang Soo în „Running Man” pentru mult timp, dar decizia acestuia ca membru „Running Man” a fost mai importantă, și am decis să-i respectăm dorința după o perioadă lungă de discuții.

E trist că trebuie să ne luăm adio, dar îi rugăm pe telespectatori și fani să-i trimită încurajări și să-l sprijine pe Lee Kwang Soo, dar și pe restul membrilor „Running Man”. Personalul de asemenea îl va susține pe Lee Kwang Soo, al nostru „membru pentru totdeauna”, în viitoarele proiecte. Îți mulțumim!

Ne luăm și noi la revedere de la Lee Kwang Soo drept membru al emisiunii „Running Man” și-i dorim să se facă bine cât mai repede și succes pe mai departe!

Sursa: (1) (2)

5 gânduri despre „„Running Man” își ia adio de la Lee Kwang Soo, pe care îl numește „membru pentru totdeauna”

   1. hyunamyou

    RM este emisiunea mea preferata si pare ceva banal, dar plecarea lui chiar ma doare, emisiunea este un deliciu/chiar si o consolare cateodata pentru mine, cum ai spus si tu, merge la suflet. Nu pot sa-mi imaginez RM fara el, toti conteaza, dar toata lumea stie ca el si Jae Suk sunt membrii principali, Lee Kwang Soo a devenit legendar in industrie pentru personajul lui din RM. Cui o sa-i mai zica Jae Suk sa taca?! El este maestrul trisarii/tradarii, de asta zambeam larg si ma pregateam sa rad doar cand stiam ca Kwang Soo urmeaza sa joace un joc… Poate ca suna egoist, dar era mai bine daca era alt membru, vorba ta, cine stie daca RM rezista asa…

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
     1. hyunamyou

      Si eu cand mai am cate o zi proasta, ma mai uit la cate un episod vechi, RM este cu siguranta si una din pasiunile mele. Mai ales ca eu sunt si genul ala mai nesociabila, m-as uita la RM cu placere in loc sa ies cu prietenii mei. Ma bucur totusi ca ne-a dat asa multe episoade, Kwang Soo chiar a muncit mult la emisiune, s-a vazut pasiunea lui.

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s