Băieții din ENHYPEN vorbesc despre prima lor revenire, relația lor cu TXT și BTS și altele

ENHYPEN Talks About 1st-Ever Comeback, Interest In Songwriting, Relationship With BTS And TXT, And More

Băieții din ENHYPEN au revenit recent cu cel de-al doilea mini-album al trupei, intitulat „BORDER:CARNIVAL”.

Membrii grupului au mărturisit că se simt anxioși odată cu prima lor revenire, care a avut loc după 5 luni de la debutul mult așteptat cu mini-albumul „BORDER:DAY ONE”. Totodată, au fost încântați să le arate fanilor ce au pregătit.

Trupa ENHYPEN a doborât multiple recorduri și a câștigat 4 premii importante după doar două luni de la debutul oficial. Legat de acest aspect, Jay a spus: „Nu mi-am imaginat că vom primi acele premii atât de rapid. Totul se datorează fanilor noștri. După aceste realizări, ne-am jurat că vom ajunge niște artiști apreciați și vă vom face mândri cu proiectele noastre viitoare”.

Sunghoon a mărturisit faptul că este mândru că au reușit să debuteze împreună, mai ales după momentele grele prin care au trecut încă de la începutul emisiunii I-Land. În prezent, este fericit că împarte același vis cu aceștia și că au atât de multe scopuri comune.

În ciuda debutul care a avut un succes uriaș asupra carierei lor, noul album a întrecut recordul acela. Așadar, au fost vândute peste 450.000 de exemplare deja și au acumulat 14 milioane de urmăritori pe contul oficial al trupei.

Jay a explicat: „Prin intermediul rețelelor de socializare, putem comunica cu ușurință cu fanii noștri, ENGENE. Ne împărtășim cu aceștia viața de zi cu zi. Cred că le place acest mod natural prin care interacționăm”.

Ni-ki a comentat: „Cred că le-am câștigat interesul și datorită faptului că trupa noastră a fost formată datorită voturilor lor”.

Heeseung a spus: „Am avut activități offline prima oară de la debutul nostru. Pentru că nu avem experiență, am fost confuzi cu desfășurarea lor. După ce am fost plasat într-un proiect nou, mi-a venit ideea de a prezenta ceva ce are legătură cu luxul. Așa că mi-am spus părerea cu voce tare: Vreau un concept de carnaval”.

Băieții au ales trupa BTS ca fiind modelul carierei lor. Jay a spus: „Majoritatea membrilor am observat evoluția trupei BTS încă de la debutul lor. Îi respectăm enorm. Deseori învățăm din abilitățile lor, dar și din lucrurile pe care le fac ca persoane, în afara muncii”.

Jungwon , liderul trupei, a spus că RM din BTS i-a spus cândva niște vorbe pe care le va ține minte tot restul vieții sale: „Un lider bun nu trage niciodată din spate. În schimb, îi împinge pe ceilalți de la spate”.

BTS și TXT sunt seniorii lor, fiind împreună la aceeași companie, HYBE. Jay a dezvăluit modul în care seniorii săi din trupa TXT le-au oferit sfaturi și s-au înveselit reciproc cu mesaje pozitive. Jay a mărturisit: „Abia aștept momentul în care programul nostru se va suprapune. Îmi voi face amintiri plăcute cu seniorii mei!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s