Agenția grupului BTS, HYBE, a fost denumită de revista „TIME” drept una dintre cele mai influente companii din 2021

BTS este în fruntea graficului Global Format pentru toate albumele IFPI

HYBE a fost inclusă în lista „100 cele mai influente companii din 2021” a revistei TIME.

Cunoscută anterior drept Big Hit Entertainment, HYBE este una dintre cele două companii sud-coreene care au fost menționate în lista revistei „TIME” , cealaltă fiind Samsung.

Publicația celebră a spus că nu de mult compania de divertisment era denumită „underdog” (agenția ce se clasa mereu pe ultimul loc), iar că acum a ajuns la performanța de a fi „cea mai mare agenție din Coreea de Sud din ultimii trei ani”. Revista a mai subliniat faptul că această schimbarea majoră se datorează grupului BTS.

Revista a comparat de asemenea HYBE cu faimoasa marcă de divertisment Disney, spunând că „ aceasta privește fiecare dintre acțiunile sale ca proprietate intelectuală pentru a dezvolta un univers de experiențe și produse prietenoase cu fanii”. Astfel de acțiuni includ colaborările cu mărci cunoscute de smartphone-uri, cum ar fi Samsung, precum și evenimente virtuale cu jocuri video cum ar fi Fortnite.

În ultimele luni, HYBE a achiziționat agenția din SUA Ithaca Holdings pentru 1 miliard de dolari, adăugând astfel sub numele său vedete pop precum Justin Bieber, Demi Lovato și Ariana Grande.

Big Hit Entertainment și-a schimbat în mod oficial numele în HYUBE pe data de 31 martie 2021. La începutul lunii aprilie, compania și-a prezentat noul nume, spunând că simbolizează conexiunea, extinderea și relațiile între artiști și că reprezintă dorința de a forma o „companie de divertisment bazată exclusiv pe muzică ”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s