Hyeongjun și Seogmin din CRAVITY vorbesc despre chimia lor și modul în care s-au schimbat de la debutul trupei + altele

CRAVITY’s Hyeongjun And Seongmin Talk About Their Chemistry, How They’ve Changed Since Debut, And More

Recent, cei doi au participat la un pictorial realizat de revista Marie Claire!

În interviul ce a urmat după realizarea fotografiilor, Hyeongjun și Seongmin și-au adus aminte de o întâmplare amuzantă. În timpul unei transmisiuni live, cei doi au început un joc pentru a amuza fanii. Au aruncat cu perne unul în altul într-un mod jucăuș. După, cei doi au primit porecla de „pillowz” . Mai apoi, când au fost întrebați despre chimia lor, Hyeongjun a spus: „Noi doi suntem cei mai mici din grup. Aș putea spune chiar că suntem și cei mai simpatici.”

Seongmin a spus: „Există și câteva diferențe între noi. Eu nu am un comportament neapărat drăguț, însă Hyeongjun este mereu afectuos cu persoanele din jurul său. Are o latură plăcută.”

În ceea ce privește schimbările la care au fost supuși de la debutul său, Seongmin a comentat: „Am învățat multe lucruri despre ceilalți membri. De exemplu, credeam că Hyeongjun este mereu drăguț în tot ce face. Am învățat mai multe despre el și mi-am dat seama că asta nu este singura sa calitate. În timp ce lucrat împreună la proiecte, mi-am dat seama că are un spirit de leadership puternic”.

La auzul afirmației, Hyeongjun a spus că mai degrabă seamănă cu un leopard decât cu o pisică blândă. După comentariul făcut, au început să râdă amândoi. După aceea, a adăugat: „Membrii mai mari decât bine îmi spuneau că am o gândire matură la vârsta mea. La un moment dat chiar am început să mă îngrijorez din cauza acestui subiect. Sunt o persoană care iubește să aducă o atmosferă plăcută într-o conversație. Desigur, Seongmin e mereu acolo. E foarte amabil.”

Cei doi prieteni au mărturisit faptul că își doresc să organizeze un concert în care membrii se pot distra de scenă împreună. Mai apoi, au fost întrebați despre momentul în care s-au simțit apropiați unul de celălalt. Hyeongjun a răspuns: „Ne simțim apropiați mai ales când avem același scop. Când ne pregătim pentru un anumit eveniment, mereu vorbim unul cu celălalt despre realizările noastre. Ne propunem să cucerim publicul cu performanțe interesante. Sperăm să ajungem un grup care va fi cunoscut de toată lumea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s