Producătorii show-ului de supraviețuire ‘Idol School’ ar putea fi condamnați la închisoare

Producătorii emisiunii „Idol School” de pe Mnet vor ispăși, eventual, închisoarea.

Pe 28 aprilie, Judecătoria Centrală din Seul a solicitat încarcerea producătorilor în procesul în curs împotriva acestora, sub acuzația de manipulare a rezultatelor votului pentru reality show-ul competitiv din 2017. Producătorul-șef Kim Tae Eun, care a fost acuzat de fraudă electorală în iulie 2020, și șeful producției Mnet, Kim, sunt de asemenea acuzați că au încasat 15 milioane de won (13.461,79 de dolari) în profituri din partea a 69.000 de telespectatori, comitând astfel fraude financiare și obstrucționarea afacerilor.

Procurorii cer pedeapsa cu închisoarea din cauza pierderilor suferite de concurenții și telespectatorii „Idol School” și, dacă ar fi condamnat, Kim Tae Eun ar putea ispăși 1 an și 6 luni de închisoare, în timp ce șeful de producție Kim ar putea primi 1 an de pedeapsă. Kim Tae Eun a recunoscut toate acuzațiile, declarând: „Am comis o greșeală uriașă. Cu toate acestea, nu a fost pentru câștigul meu personal, ci pentru a preveni pierderile companiei. Nu a existat nicio mită. Îmi pare rău pentru toți cei care au avut de suferit datorită cazului. Voi reflecta pentru tot restul vieții mele.”

Șeful de producție Kim a declarat: „În calitate de supraveghetor la acea vreme, regret că s-a întâmplat așa ceva. Simt un sentiment de povară, crezând că aș fi putut-o preveni dacă aș fi fost puțin mai atent. Nu cred că am acționat dincolo de lege.”

Ședința finală de condamnare pentru ambii producători cu privire la acuzațiile de fraudă financiară și obstrucționare a afacerilor este programată pentru 10 iunie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s