Suzy împărtășește modul în care își petrece timpul liber și discută despre compoziții proprii + altele

Suzy Talks About How She Spends Her Free Time, Writing Her Own Music, And More

Suzy a participat la o ședință foto și un interviu în cadrul revistei Harper’s Bazaar!

În timpul interviului, artista a fost întrebată despre recenta sa colaborare cu Dior și în ce fel va mai dori să colaboreze cu marca de top pe viitor. A răspuns: „Dacă mi se oferă o asemenea ocazie, cred că mi-ar plăcea să creez o geantă Dior cu inscripții și modele gândite de mine. Să fiu sinceră, deja am ilustrația concepută de mine în minte. Dacă aș avea posibilitatea de a o face reală, ar deveni ceva semnificativ pentru mine. Iar dacă se și vinde? Aș fi primul client! Recent m-am interesat de modalitățile prin care pot desena digital. E un hobby de-al meu. Desenez mereu când am timp liber”.

Mai apoi a dezvăluit că se află într-o perioadă de odihnă după finalizarea dramei „Start-Up” și că se bucură pe deplin de liniște. Având destul timp liber acum, actrița a spus că își petrece majoritatea timpului acasă, în locuri liniștite. Recent, a început să își organizeze viața personală și să se ocupe de curățenie.

Legat de pauza sa, Suzy a explicat: „Înainte, eram genul de persoană care nu suporta să aibă timp liber. Eram neliniștită când aveam timp liber pentru că simțeam mereu nevoia să muncesc constant. Acum consider că o pauză este ceea ce are nevoie orice om înainte să facă un alt pas în cariera sa. Când privesc plantele care cresc într-un mod frumos datorită grijii mele față de acestea, inima mea se umple cu o bucurie nemărginită când realizez că este un lucru realizat de mine”.

Suzy a discutat, de asemenea, despre melodia compusă de ea „Oh, Lover”: „În mod normal, scriu versurile unei melodii, apoi compun o linie melodică potrivită acestora. Această melodie a fost realizată fix invers. În timp ce cântam la chitară, am compus fără să îmi dau seama o întreagă melodie. Am vrut să scot sentimentele profunde de iubire în evidență într-un mod copilăros. Tocmai de aceea am ales și versuri ușoare în engleză”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s