Miyawaki Sakura, Yabuki Nako și Honda Hitomi din IZ*ONE au plecat în Japonia

Watch: IZ*ONE’s Miyawaki Sakura, Yabuki Nako, And Honda Hitomi Head Back To Japan

Cele trei membre japoneze a trupei IZ*ONE s-au întors acasă.

IZ * ONE a fost format ca un grup de proiect prin spectacolul de supraviețuire de idol de pe  Mnet „Produce 48”. Grupul a debutat pe 29 octombrie 2018 ca un grup temporar care să  promoveze timp de doi ani și jumătate. Mnet a confirmat într-o declarație luna trecută că activitățile IZ*ONE se vor încheia în aprilie, conform programării, iar grupul a susținut ultimul concert online „ONE, THE STORY” pe 13 și 14 martie.

Pe 29 aprilie, Miyawaki Sakura, Yabuki Nako și Honda Hitomi au mers la  Aeroportul Internațional Incheon pentru a reveni în Japonia.

În ziua precedentă, Miyawaki Sakura a împărtășit în timpul emisiunii sale de radio: „După concert, a existat o perioadă în care nu aveam activități programate, așa că am petrecut timp împreună la apartament, am ieșit la masă sau am călătorit”. Ea a adăugat: „Voi folosi tot ce am învățat și am câștigat prin IZ*ONE, precum și tot ce am învățat de la WIZ*ONE (clubul de fani al IZ*ONE) și îmi voi trăi viața fără regrete”.

Luna trecută, s-a raportat că Miyawaki Sakura se va alătura Big Hit Entertainment (acum HYBE), însă compania a declarat că nu s-a decis nimic.

Dispatch a dezvăluit astăzi un videoclip cu cele trei membre de laaeroport. Honda Hitomi pare să fie ușor emoționantă după ce a pășit în aeroport, dar se adună pentru fotografii. Urmăriți clipul mai jos:

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s