Naeun negociază cu YG + colegele sale din Apink reînnoiesc contractele cu Play M

Apink’s Son Naeun In Talks To Sign With YG After Leaving Play M + Other Apink Members Renew Contracts

Naeun din Apink a părăsit Play M Entertainment, iar următoarea ei agenție poate fi YG Entertainment.

Pe 29 aprilie, Play M Entertainment a anunțat că Son Naeun s-a despărțit de agenție după încheierea contractului său exclusiv cu aceasta. Ceilelalte cinci membre Apink și-au reînnoit contractele cu Play M Entertainment.

Citiți declarația agenției de mai jos:

Bună ziua, suntem Play M Entertainment.

Recent, ne-am reînnoit contractele cu Park Chorong, Yoon Bomi, Jung Eun Ji, Kim Namjoo și Oh Hayoung din Apink.

Cele cinci membre care au fost în companie în ultimii 10 ani au decis toate să își reînnoiască conractele în baza credinței și încrederii reciproce. Le vom oferi un sprijin neprețuit, astfel încât cele cinci membre să își poată desfășura activ activitățile. 

După o discuție profundă cu membrii și agenția, Son Naeun a decis să nu-și reînnoiască contractul pentru a-și urmări noul vis. Respectăm decizia lui Son Naeun și o vom sprijini cu adevărat noul viitor. Ne exprimăm recunoștința față de Son Naeun, care a rămas cu compania mult timp. 

Deși, din păcate, Son Naeun nu va continua cu agenția, toate cele șase membre au o dragoste egală pentru echipă, așa că intenționăm să continuăm o relație pozitivă și de cooperare în acest sens.

Înainte de toate, toate cei șase membre vor rămâne Apink și vor continua să promoveze ca echipă, împreună și separat. Apink pregătește un album ca un grup complet pentru a 10-a aniversare de debut, semnificativă, de anul acesta. Vă rugăm să susțineți pe Apink, care va continua să arate tot ce este mai bun cu acest nou început.

În aceeași zi, Ilgan Sports a raportat că Son Naeun a fost în discuții pentru a semna cu YG Entertainment după ce a părăsit Play M Entertainment, iar o sursă de la YG Entertainment a confirmat: „Suntem pozitivi cu privire la discuții.”

Sursa

2 gânduri despre „Naeun negociază cu YG + colegele sale din Apink reînnoiesc contractele cu Play M

  1. Cristina L

    Am sentimente confuze în acest moment…dar,este decizia ei și trebuie respectata.Ma bucur mult ca rămâne în Apink.Play M nu a promovat și nu s-a ocupat de Apink nici măcar un sfert din cat merita aceste fete.Sper sa-si îndeplinească visul atat ea cat și celelalte😔😢❤❤

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s