Choi Jong Hoon izbucnește în lacrimi la audierea despre cazul lui Seungri + își cere iertare de la acesta

Choi Jong Hoon, fost membru FT Island, a apărut ca martor la cea de-a 16-a audiere militară a procesului lui Seungri, ce s-a desfășurat în data de 29 aprilie.

Choi Jong Hoon și-a cerut iertare lui Seungri, în timp ce a declarat: „Concluziile sunt toate speculații. Interogatoriul a durat mai mult de 12 ore, așa că am vrut să-l termin cât de repede am putut sau să-l evit (adică a răspuns doar așa, să fie). Ulterior am fost arestat și am reflectat asupra mea, pentru faptul că am nu ar trebui să speculez. Îmi pare rău pentru inculpat (Seungri) pentru că nu am verificat cu atenție înregistrările de interogare (ale lui Seungri), deoarece am vrut să termin rapid”.

Acesta a izbucnit în lacrimi, în timp ce și-a amintit de interogatoriul poliției, pentru că îl întrebau în continuare despre un caz, care nu a avut legătură cu al lui, ceea ce l-a determinat să ofere informații, care cu investigațiile poliției s-au adeverit.

Mai jos aveți detalii despre ce s-a întâmplat și cum:

Choi Jong Hoon, membru al „chat-ului molka”, a fost condamnat la doi ani de închisoare la începutul acestui an și acum își ispășește pedeapsa. El s-a prezentat ca martor în cazul de acuzații ale lui Seungri.

În ziua respectivă, interogarea a fost în principal despre acuzațiile de incitare la agresiune agravată, care se referă la presupușii membri din acel chat care au agresat o persoană. Anterior s-a raportat că victima presupuselor amenințări a grupului lui Seungri a oferit mărturisiri, neagând întreaga poveste și declarând că a fost vina lui (Choi Jong Hoon) pentru declanșarea unei dispute. În ceea ce privește incidentul, Choi Jong Hoon a spus: „Nu-mi amintesc detaliile pentru că a fost cu mult timp în urmă”, adăugând: „Îmi amintesc că Yoo In Seok și Seungri vorbeau să sune pe cineva”.

Choi Jong Hoon a dezvăluit în mod șocant modul în care a făcut presupuneri în timpul interogării poliției fără niciun motiv, așa cum a spus în timpul procesului: „Este adevărat că amândoi au încercat să sune pe cineva, dar nici Seungri și nici Yoo In Seok nu au folosit cuvântul gangster. Când au spus că vor suna pe cineva, eu singur am presupus în mintea mea: „Trebuie să fie un gangster”, asta am spus în momentul interogatoriului meu, când poliția a spus: „Oamenii care au venit la fața locului erau gangsteri”.

Choi a adăugat, de asemenea: „Nu știam că banda chiar venise, de fapt, la fața locului. Mi-aș fi amintit dacă ar fi chemat un gangster, dar nu a fost cazul de asta, pentru că am crezut că este doar o petrecere cu băutură”.

Când a fost întrebat de către avocat: „Ca celebritate, credeți că aveți un motiv să sunați un membru al unei bande de gangsteri pentru a rezolva vreo problemă?”, el a răspuns: „Nu cred că există vreun motiv”, și la întrebarea: „Ați avut vreodată vreo cunoștință care suna de obicei la o astfel de bandă pentru a-i rezolva problemele?”, acesta a răspuns: „Nici măcar o dată”.

Choi Jong Hoon a mai spus: „Poliția a persistat să mă întrebe lucruri care nu erau legate de cazul meu. Așa că, deși nu-mi amintesc exact ceea ce întrebau, am răspuns: „cred că a fost „așa””, în timp ce a început să plângă brusc. Choi Jong Hoon, care plângea în timp ce spunea: „Atunci m-am gândit la asta”, și a continuat: „Este un caz diferit de al meu, dar a început cu Burning Sun (Seungri) și a decalat la Kakaotalk, credeam că este vorba de același caz și le-am amestecat la interogatoriu”, și: „Chiar dacă răspundeam la întrebări despre un caz în care nu eram implicat, am răspuns așa pentru că am crezut că dacă spun ceva greșit, realitatea mă va răni pe mine și pe ceilalți”

De asemenea, referitor la declarațiile sale cuprinse în dosarele de interogare ale poliției, avocatul a subliniat în detaliu că Choi a spus: „Nu mi-a păsat cu adevărat ce am văzut, ce am auzit, ce am gândit”, și: „Am răspuns așa (până) când nivelul interogatoriului poliției a ajuns la subiectul „Da nu acesta ar fi cazul?”, însă înregistrările interogatoriului meu au fost făcute și organizate într-un mod concludent”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s