Povestea de iubire dintre Lee Do Hyun și Go Min Si ia o turnură neașteptată în “Youth Of May”

Watch: Lee Do Hyun And Go Min Si’s Love Story Goes Awry In “Youth Of May”

K-drama “Youth Of May” ne oferă un nou teaser intrigant.

“Youth Of May” este despre întâlnirea fatidică a lui Hwang Hee Tae (interpretat de Lee Do Hyun) și Kim Myung Hee (interpretată de Go Min Si), care se îndrăgostesc în vârtejul evenimentelor care au loc în mai 1980, o perioadă de timp semnificativă din punct de vedere istoric pentru Coreea de Sud. Lee Sang Yi și Geum Sae Rok îi interpretează pe frații Lee Soo Chan și, respectiv, Lee Soo Ryun.

Noul teaser arată relația de certăreți dintre Hwang Hee Tae și Lee Soo Ryun. El o vizitează în timp ce ea se află în mijlocul unui protest aprins și ea îl întreabă de ce a venit acolo. El comentează viclean: „Am crezut că tu și cu mine am stabilit o întâlnire”, iar ea îi spune cu vehemență să se care. Cu toate acestea, cei doi ajung să mănânce cu Lee Soo Chan și Kim Myung Hee, iar Lee Soo Chan îl întreabă pe Hwang Hee Tae de ce se întâlnește cu sora lui, ridicând întrebări despre relația dintre Hwang Hee Tae și Lee Soo Ryun.

Clipul arată și întâlnirile dulci ale lui Hwang Hee Tae și Kim Myung Hee, dar povestea lor de dragoste este în pericol de impas. Tatăl lui Hwang Tae hee, Hwang Ki Nam (Oh Man Seok), îi spune cuiva să îl țină sub control  pe fiul său, sugerând că pot apărea probleme. Hwang Ki Nam se întâlnește cu Lee Soo Chan dintr-un motiv misterios, iar Lee Soo Ryun izbucnește în lacrimi în fața lui Kim Myung Hee. Clipul se încheie cu Kim Myung Hee întrebându-l în liniște pe Lee Soo Ryun: „Dacă plec din nou, totul va fi rezolvat?”

“Youth Of May” are premiera pe 3 mai.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s