Kwak Dong Yeon vorbește despre popularitatea dramei ”Vincenzo” + dezvăluie că Lee Hong Ki i-a cerut spoilere

Actorul Kwak Dong Yeon a vorbit despre popularitatea dramei ”Vincenzo” de pe tvN.

Pe data de 3 mai, Kwak Dong Yeon a oferit un interviu pentru portalul My Daily, unde a vorbit despre rolul său. Actorul a jucat ca Jang Han Seok, fratele vitreg al lui Jang Han Seo (Ok Taecyeon din 2PM).  Drama s-a difuzat sâmbătă-duminică pe tvN și s-a încheiat pe 2 mai.

Kwak Dong Yeon a primit un rol secundar, dar esențial în distribuția celebrei drame „Vincenzo” și a vorbit despre personajul care suferă o schimbare radicală pe parcursul acțiunii: de la un șef nesuferit și influențabil, la o persoană care luptă pentru dreptate.

Acesta a arătat că a avut o relație nefastă cu fratele său vitreg, ajungând pe urmă să lupte pentru puterea din Babel. Iar cu Song Joong Ki, a demonstrat cât de mult își dorea o legătură frățească. De asemenea, prin schimbarea sa a reușit să primească compasiune. La început era un ticălos pe care oamenii nu-l puteau suporta, dar și-a primit din nou poziția prin eforturile sale proprii și nefiind marioneta nimănui.

El a vorbit și despre faptul că Lee Hong Ki și Lee Jae Jin din FTISLAND au urmărit cu mare drag drama ”Vincenzo”.

Kwak Dong Yeon a spus: „Într-o dimineață, am primit un telefon de la Lee Hong Ki. El mi-a cerut să-i dau spoilere din Vincenzo. Asta s-a întâmplat după difuzarea episodului 16, iar Hong Ki hyung m-a întrebat ce se va întâmpla în episodul următor. De asemenea, Jae Jin hyung, mi-a dat un telefon din armată și mi-a spus că se bucură foarte mult să vizioneze Vincenzo.”

Actorul a mai adăugat: „De-a lungul carierei mele, nu am ținut legătura cu prietenii mei în timp ce se difuza vreo dramă în care jucam, dar „Vincenzo” a primit multă atenție”.

„Sper că va rămâne în amintirea publicului chiar și după 1 an sau 5 ani. Mi-ar plăcea să aud din partea spectatorilor: „M-am bucurat să văd Vincenzo pe vremea pandemiei Covid-19, am râs mult în timp ce o priveam”. Sper că va fi amintită la fel ca o lucrare de artă memorabilă, pentru că m-a ajutat să trec peste o perioadă dificilă”, a concluzionat actorul.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Kwak Dong Yeon vorbește despre popularitatea dramei ”Vincenzo” + dezvăluie că Lee Hong Ki i-a cerut spoilere

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s