Lee Seung Gi se teme să nu fie prins în noile poze teaser pentru “Mouse”

Lee Seung Gi se muestra lleno de miedo y con ansiedad ante el pensamiento de ser atrapado en “Mouse”

Tensiunea ia amploare în drama „Mouse” de pe tvN!

Înainte de premiera dramei „Mouse”, s-a spus că povestea va urmări goană palpitantă dintre un prădător psihopat și Go Moo Chi (Lee Hee Joon), un detectiv care caută să se răzbune pentru uciderea părinților săi. Pe lângă asta, apare Jung Ba Reum (Lee Seung Gi), un ofițer de poliție novice, care pare că iubește ceea ce face și din acest motiv nimeni nu a pus la îndoială identitatea sa.

SPOILER

De-a lungul acțiunii din dramă, au existat numeroase răsturnări despre adevărata față a lui Jung Ba Reum, dezvăluind puțin câte puțin gândurile sale psihopate. În cel mai recent episod, Jung Ba Reum a fost descoperit după ce una dintre victimele sale, Na Chi Gook (Lee Seo Joon), s-a trezit din comă și i-a sugerat să se predea. Episodul s-a terminat când Go Moo Chi l-a chemat pe Jung Ba Reum atunci când părăsea incinta spitalului cu o expresie tristă.

Săptămâna trecută, drama a difuzat două episoade speciale, în care s-a putut înțelege mai de aproape adevărata fața a lui Jung Ba Reum, înainte ca aceasta să fie operat la cap.

În următorul episod, ni se vor prezenta întrebările rămase după moartea lui Na Chi Gook. În fotografiile nou lansate, Jung Ba Reum stă singur pe bancă temându-se parcă de ceva. Cu o privire fricoasă, Jung Ba Reum își strânge nervos cele două mâini, își mușcă buza și își înclină capul. Apoi, într-o altă scenă, pare că acesta asistă la ceva ce nu ar vrea să iasă la iveală.

Pentru a arăta starea disperată în care se află Jung Ba Reum, Lee Seung Gi a intrat foarte bine în pielea personajului pe tot parcursul filmărilor. De îndată ce au început filmările, Lee Seung Gi s-a adaptat rapid rolului său, putând să exprime foarte bine starea de neliniște și teamă.

Echipa de producție a spus: „Veți afla în episodul 16 dacă instinctele criminale ale lui Jung Ba Reum au mai apărut în alt caz. Așteptați povestea episodului 16, Lee Seung Gi nu vă va dezamăgi cu jocul său actoricesc”.

Următorul episod din „Mouse” va fi difuzat pe 5 mai.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s