Băieții din ASTRO împărtășesc gânduri despre ce e important pentru ei, cum vor să fie amintiți și altele

ASTRO Shares What’s Important To Them, How They Want To Be Remembered, And More

Trupa ASTRO a participat recent la un pictorial realizat de ELLE!

În interviul ce a urmat după ședința foto extravagantă, Cha Eun Woo a decis să-și arate recunoștința față de invitație, vorbind despre noul album al trupei, „All Yours”. Acesta a spus: „Consider că ședința aceasta e în tematică cu albumul nostru. Recuzita este alcătuită din flori violet, o canapea de catifea albastră și suntem înconjurați de un fundal roșu. M-am distrat mult în timpul desfășurării.” De asemenea, artistul a mulțumit mărcii Vibrate pentru hainele elegante oferite în timpul sesiunii foto, menționând că sunt exact pe gustul său.

În timpul filmărilor, Sanha a purtat o capă specială de student care a absolvit universitatea. Legat de acest aspect, a spus: „Am vrut să portretizez sentimentul pe care l-am simțit când am debutat în ASTRO la o vârstă fragedă, adică 17 ani. Prin purtarea acelei cape, am arătat trecerea mea la maturitate. Acum, am mai multe de oferit decât aveam atunci.”

Când a fost lăudat pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timp ce era fotografiat, acesta a răspuns: „Oh, chiar așa? Mă bucur să aud asta. Să fie oare din cauza faptului că am îmbătrânit? Aș spune că să învăț este lucrul care îmi place cel mult. Nu cred că oricine este perfect. Așadar, cred că e mai bine să învătăm punctele tari ale celor din jurul nostru.”

Moonbin a recunoscut că pălăria pe care o avea în timpul ședinței, era una pe care ar purta-o mereu. A spus: „Nu am fost niciodată genul de persoană care să urmărească articolele vestimentare care sunt în tendințe. Prefer să-mi aleg hainele după propriile gusturi.”

Legat de aniversarea trupei ASTRO, a comentat: „Încă de la debut, am avut o conexiune cu toții. Emoțiile acelea există chiar și după 5 ani de când suntem o trupă. Pe măsură ce ne facem reveniri, devenim mai entuziasmați. Ne place mult ideea că ne dezvoltăm cu fiecare apariție pe scenă sau cu orice proiect pe care îl alegem.”

Legat de îmbrăcămintea lor, MJ a comentat: „Pe scenă avem complet alte tipuri de haine. Mi-a plăcut mult să încerc acest stil sexy pe care îl adoptă hainele celor de la Vibrate.”

Mai apoi, a împărtășit câteva gânduri legate de trupa sa: „Cred că  lucrul cel mai important este fericirea. Astăzi mă simt fericit. Este un lucru foarte semnificativ pentru mine să fiu alături de colegii mei. Zilele acestea găsesc fericire în lucrurile mărunte și prețuiesc orice clipă petrecută.”

JinJin a discutat despre opinia fanilor legată de grupul lor, numindu-i adesea o trupă plină de șarm, dar și cu o atmosferă proaspătă și impecabilă. El a spus: „Îmi place asta. Înseamnă că le oferim oamenilor energie și se simt în largul lor în timp ce ne susțin proiectele. Pe lângă asta, dacă mai suntem numiți și sexy, mă simt împlinit.”

Artistul a mai adăugat: „Personal, zilele astea mă gândesc la multe lucruri. Dacă nu fac nimic pentru viitorul meu, nu se va întâmpla nimic bun de bunăvoie. Vreau să-mi lansez singur provocări pe care să le câștig. Această revenire este rezultatul încercării mele de a cânta rap și de a fi diferit pe scenă.”

Când a fost întrebat despre modul în care își dorește ca ASTRO să fie amintită, Rocky a răspuns: „În primul rând, ne dorim cu siguranță să devenim sursa de confort a fanilor AROHA. Asemenea felului în care oamenii privesc stelele pe cerul întunecat, așa vreau să fim și noi amintiți. Să fim niște stele călăuzitoare pentru ei, chiar și când trupa nu va mai străluci ca acum.”

sursa: soompi

Un gând despre „Băieții din ASTRO împărtășesc gânduri despre ce e important pentru ei, cum vor să fie amintiți și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s