Mina și Byun Woo Seok se alătură lui Hyeri, Yoo Seung Ho + alții în drama istorică KBS2 ‘Think About the Moon When the Flower Blooms’

Drama KBS2 istorică de tip fuziune a anunțat distribuția completă!

Având premiera în a doua jumătate a anului 2021, ‘Think About the Moon When the Flower Blooms’ este o poveste istorică fictivă, situată la sfârșitul erei Joseon, într-o perioadă în care imperiul s-a confruntat cu cele mai stricte legi de interzicere a alcoolului. Patru tineri intenționează să se îmbete de dragoste, prietenie și toate durerile tinereții.

Anterior, Hyeri din trupa Girl’s Day și actorul Yoo Seung Ho au fost anunțați ca fiind actorii principali, iar Kang Mina și Byun Woo Seok se alătură celor doi, completând distribuția principală.

Vedeta în ascensiune Byun Woo Seok din „Record of Youth” de la postul tvN va prelua rolul unui prinț moștenitor rebel, Lee Pyo, un prinț perfect, model, cu un singur defect. Datorită iubirii sale excesive pentru alcool, Lee Pyo trebuie să găsească mijloace ilegale pentru a-și face rost de el odată ce interdicția a fost impusă.

Kang Mina preia rolul lui Han Ae Jin, o fiică de nobili răsfățată, care a avut întotdeauna modul ei de a face lucrurile. Ea poate fi brutal de cinstită și directă.

Serialul va începe filmarea în această lună! Ce părere aveți?

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s