I.O.I a sărbătorit aniversarea a 5 ani de la debut cu o transmisie live

I.O.I Celebrates Their 5th Debut Anniversary In Live Broadcast Reunion

Pentru a sărbători cea de-a cincea aniversare de la debut, membrele I.O.I s-au reunit pentru o transmisiune live foarte așteptată!

Pe 4 mai , I.O.I a susținut o transmisie live intitulată  “I.5.I – Yes, I Love It!” în care au discutat cu fanii lor. Membrele Lim Nayoung, Yoo Yeonjung, Jung Chaeyeon, Somi, Kim Sejeong, Chungha, Choi Yoojung, Kim Sohye și Kim Doyeon au salutat spectatorii individual. Din cauza programelor îîncărcate, Kyulkyung și Kang Mina nu au fost prezențe. 

Fetele au împărtășit noutăți despre activitățile lor, lidera Lim Nayoung promovând viitoarea ei dramă „Imitation”. Somi a dezvăluit că se pregătește pentru un viitor album, iar Kim Sejeong a vorbit despre noul ei musical. Restul membrelor au spus că se bucură de odihnă.

Într-un colț al transmisiei, grupul a urmărit videoclipuri vechi din cursul carierei, începând cu spectacolul de debut până la concertul final. Kim Sejeong a comentat: „Chiar dacă discutăm aceste amintiri tot timpul în grupul nostru de chat, este interesant că încă ne lipsește”. Choi Yoojung a intervenit: „Deși a fost scurt, am făcut atât de multe împreună încât nu am rămas niciodată fără lucruri despre care să vorbim”.

Următorul segment a prezentat un joc în care fetele au fost puse la încercare pentru a vedea dacă își amintesc vechile lor coregrafii, dansând și distrându-se la melodii precum “Dream Girls” și “Very Very Very.” După aceea, au văzut împreună câteva dintre fotografiile lor, dovedind prietenia de lungă durată a grupului.

Apoi fetele au răspuns la întrebările fanilor. Când a fost întrebată ce vor să facă mai întâi când se întâlnesc cu toate din nou, Chungha a răspuns: „Vreau să promovăm împreună. De asemenea, vreau să participăm la emisiuni de divertisment. ” Următoarea întrebare a fost „Ce ai face dacă ai avea șansa să întorci timpul?” Kim Sejeong a spus că ar dori să cânte „Whatta Man (Good Man)” cu întregul grup, titlu care inițial a fost interpretat doar ca unit. Kim Doyeon a adăugat că ar dori să se bucure mai mult de concertul lor final.

În cele din urmă, grupul și-a exprimat cu emoție recunoștința față de membre și fanii lor, împărtășind speranțele lor ca I.O.I să rămână așa și în viitor. Mai târziu, fetele au devenit și mai emoționate când au primit un apel video surpriză de la Kyulkyung.

În urma live-ului, multe dintre membre au scris pe conturile de pe rețele sociale individuale pentru a împărtăși fotografii și comentarii.

Lim Nayoung a postat o fotografie de grup și a scris: „Mulțumesc tuturor celor care ne-au felicitat pentru cea de-a cincea aniversare de debut. Mulțumită fanilor care ne-au așteptat, miracolul de astăzi a fost posibil. Vă iubesc.” 

La stories, ea a postat alte poze ale fetelor.

Somi a postat versiunea “Very Very Very” cântată la ukelele în timp ce era filmată de Jung Chaeyeon , dar și alte poze. 

Și Kim Doyeon a postat pe Instagram .

Choi Yoojung a postat mai multe fotografii de grup și a adăugat legenda „I.O.I a cincea aniversare. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au așteptat și ne-au susținut în mod consecvent, astfel încât să putem să respectăm această promisiune. Sunt atât de bucuroasă că am putut fi fericiți împreună astăzi. Da, îmi place! Te iubesc I.O.I. ”

Cu aceleași fotografii de grup, Jung Chaeyeon a postat legenda: „Sunt atât de recunoscătoare și fericită că am relații atât de prețioase. Am reușit să ne reunim datorită tuturor. Mulțumesc mult fanilor noștri care ne-au așteptat. Da, îmi place.”

Kyulkyung i-a dus pe fani într-o călătorie în trecut împărtășind fotografii vechi cu I.O.I. La ultima ei postare, ea a distribuit postarea lui Kim Doyeon și a adăugat „dor de voi fetelor”. 

Kang Mina a repostat poveștile Instagram de la Kyulkyung și Kim Doyeon înainte de a adăuga: „Amintirile noastre sunt atât de frumoase”. 

I.O.I este un grup  proiectcare a fost format în 2016, în sezonul unul din „Produce 101.” Grupul a promovat timp de un an înainte de a se desființa și fetele au revenit la agențiile lor respective. La momentul desființării lor în 2017, I.O.I a promis să se reunească după cinci ani și și-au ținut această promisiune cu această transmisie live.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s