7 lucruri pe care probabil nu le știați despre ATEEZ

ATEEZ: 'K-pop Will Be a Cultural Movement' -

ATEEZ este o trupă care a debutat în luna octombrie 2018 cu melodiile ”Treasure” și ”Pirate King”. Această este formată din opt membrii: Hongjoong, Seonghwa, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung și Jongho. Trupa k-pop se află sub agenția KQ Entertainment. În prezent, ATEEZ participă la show-ul ”Kingdom: Legendary War” de pe MNET.  Iată în continuare 7 lucruri pe care probabil nu le știți despre membrii ATEEZ!

1. Videoclipurile trupei înainte de debut au fost publicate sub numele KQ Fellaz și au devenit foarte virale pe internet. Pe atunci se crede că KQ Fellaz era o trupă de dans. De asemenea, membrii ATEEZ au fost în Los Angeles înainte de debuta oficial pe scena muzicii k-pop și s-au antrenat la celebrul studio de dans Millennium Dance Complex.

2. Înainte de debutul trupei, câțiva membrii din ATEEZ au dat audiție pentru emisiunea MIXNINE de la YG: Hongjoong, Mingi, Wooyoung și Jongho. Acolo și au făcut mulți prieteni idoli.

3. Cu toate că ATEEZ nu a împlinit 3 ani de la debut în industria k-pop, trupa a participat la emisiunea „Immortal Songs” de 3 ori și a câștigat primul loc de 2 ori. Această emisiune este un concurs extrem de solicitant, cu spectacole live, unde de obicei vin artiști sau idoli cu ani buni de experiență. ATEEZ este singurul grup k-pop din distribuție care a câștigat trofeul cu prima apariție.

 

4. Trupa adoră să-și implice fanii în activitățile sale. De exemplu, numele fandom-ului (ATINY), designul lightstick-ului și designul biletelor de la concert, au fost create de fanii. De asemenea, grupul le-a cerut fanilor să aleagă melodii de titlu pentru revenire (Wave și Inception).

 

5. La sfârșitul anului 2019, trupa abia împlinise un an de la debut și a susținut primul turneu mondial, la care au participat 10 000- 15 000 de persoane. Cel de-al doilea turneu mondial The Fellowship: Map the Treasure, era programat să înceapă în Seul în februarie 2020, urmând apoi să ajungă în șapte orașe europene în luna martie, în două orașe din Japonia și cinci orașe din Statelor Unite în aprilie 2020. Dar, a fost amânat din cauza pandemiei cu COVID-19.

6. De obicei, trupa lansează câte 2 MV-uri de album.

 • Treasure & Pirate King (Treasure EP.1: All to Zero)
 • Say My Name & Hala Hala (Treasure EP.2: Zero to One)
 • Wave & Illusion (Treasure EP.3: One to All)
 • Inception & Thanxx (Zero: Fever Part.1)

7. Liderul Hongjoong participă de fiecare dată la producerea albumelor. Acesta a scris și a compus 40 de melodii doar în perioada de pre-debut. După debut, liderul Hongjoong s-a implicat în producerea melodiilor de la ATEEZ, inclusiv cele de titlu. Deocamdată are 47 de melodii cu drepturi de autor. De asemenea, Mingi, principalul rapper, își scrie propria parte de rap în toate melodiile lor. Acesta 46 de melodii cu drepturi de autor.

Sursa: allkpop.com

7 gânduri despre „7 lucruri pe care probabil nu le știați despre ATEEZ

 1. mariagrafu

  Bravo , cred ca o sa incep si eu sa stanez trupa chiar dacă până acum am ascultat si stiu toate piesele cap coada , mi se pare genială idea lor de a implica si fanii într-un mod activ :))

  Apreciază

  Răspunde
 2. Gherasim Dana Cristina

  Sunt mândra de acesta trupa de baieti sunt mândra și ai admir din toate punctele de vedere bravo lor bravo stafului bravo liderului care ieste un adevărat profesionist și pune pasiune ampreuna cu baieti sa fie bine pentru toate aceste lucruri le multumesc din suflet pentru munca și iubirea care o depun de fie care data an fie care muzica

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s