Park Bo Young și Seo In Guk trăiesc o viață plină de aventuri și emoții în “Doom At Your Service”

Watch: Park Bo Young And Seo In Guk Experience A Roller Coaster Of Emotions In “Doom At Your Service” Highlight Reel

De la tragedie la iubire, trecând prin situații comice, K-drama “Doom At Your Service” oferă rețeta perfectă pentru a avea succes după ce a lansat noul videoclip cu scene extinse din serial.

„Doom at Your Service” este o dramă romantică despre un personaj numit Myul Mang (Seo In Guk), care face să dispară tot ce atinge, și o femeie pe nume Tak Dong Kyung (Park Bo Young), care își riscă viața pentru a evita soarta. După ce a trecut prin viață fără obiective mărețe, Tak Dong Kyung primește brusc diagnosticul că mai are doar 100 de zile de trăit. Ea solicită doom (myul mang/ condamnare) pentru întreaga lume, dar în schimb este găsită de Myul Mang.

Videoclipul începe cu Tak Dong Kyung care întreabă: „Voi muri?” Medicul ei răspunde: „Dacă ai o intervenție chirurgicală, vei trăi un an. Dacă nu, mai ai aproximativ trei sau patru luni.”

Clipul îl arată apoi și pe Myul Mang, o ființă supranaturală care face contracte cu oamenii. Vocea sa puternică spune: „Slujba mea este să-i privesc etern”, sugerând că el nu se amestecă în viața oamenilor decât dacă este voia cerului.

Atmosfera se schimbă complet când Myul Mang aterizează în mod fatal pe pragul lui Tak Dong Kyung. Ea îl privește mirată, întrebând: „Cine ești tu?” După ce a răspuns pur și simplu „Myul Mang”, el intră cu îndrăzneală în casa ei, în ciuda faptului că nici măcar nu l-a invitat înăuntru. Tak Dong Kyung este complet neîncrezătoare în privința identității sale, dar el îi oferă o privire asupra puterii sale, aceasta fiind nevoită să-l creadă.

Relația lor este plină de certuri nesfârșite. El încearcă să o convingă să semneze un contract cu el, iar ea îl respinge de mai multe ori. El apare în diferite locuri, cum ar fi restaurantul la care merge și locul în care lucrează. El face chiar pe șoferul ei, iar ea nu se teme deloc de el.

Videoclipul ia o altă întorsătură rapidă când Tak Dong Kyung îi cere lui Myul Mang să-i arate lumea lui. Myul Mang spune cu răceală: „Nu sunt o ființă umană. Nu am compasiune sau iubire. Nu am astfel de sentimente. Aceasta este lumea mea.” În mijlocul unei străzi, Tak Dong Kyung cere: „De ce eu? De ce sunt eu singura de pe pământ? ” Răspunsul scurt al lui Myul Mang este „Soarta”. Apoi Tak Dong Kyung menționează trecutul și subliniază că l-a văzut odată plângând. Ea spune: „Din felul în care mă privești în aceste zile, îmi dau seama că ești un tip bun”.

Clipul arată, de asemenea, relația hilară dintre Tak Dong Kyung, Myul Mang și fratele ei mai mic Tak Sun Kyung (Dawon de la SF9). Tak Sun Kyung intră în camera lui Tak Dong Kyung și este mai mult decât șocată atunci când îl găsește pe Myul Mang tolănit pe patul ei. Myul Mang îl întâmpină, spunând: „Bună ziua, cumnatule”. Tak Sun Kyung se poartă ca un frate protector care îi alungă pe toți băieții de lângă ea și izbucnește în lacrimi când ea îi spune că este pe moarte.

“Doom at Your Service”  va fi difuzat pe postul tvN din 10 mai. Îl veți urmări?


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s