Agenția Gold Medalist declară că Seo Ye Ji nu va apărea la ’57th Baeksang Arts Awards’

Seo Ye Ji că nu va participa la ceremonia „57 Baeksang Arts Awards”.

De ieri, se tot spune că actrița ar putea apărea la ceremonia de premiere, după ce a luat premiul de popularitate. Atunci când poll-ul de votare s-a încheiat, a fost anunțat că Seo Ye Ji a câștigat premiul la categoria feminină cu peste 780.000 de voturi și a fost nominalizată și la categoria „Cea mai bună actriță” pentru rolul său din „It’s Okay to Not Be Okay” de pe tvN.

Cu privirea la participarea ei, agenția Gold Medalist a declarat: „Din motive personale, actrița nu va participa la „Baeksang Arts Awards”.

Între timp, aceasta s-a retras din drama „Island” și a lipsit de la conferința de presă pentru filmul „Recalled”, în urma controversei cu actorul Kim Jung Hyun.

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „Agenția Gold Medalist declară că Seo Ye Ji nu va apărea la ’57th Baeksang Arts Awards’

 1. #BlueSky

  Frate pana la urma nu e corect… Nu e ca si cum a omorat pe cineva, indiferent cum este ea in spatele scenei nu schimba faptul ca poate a muncit sa ajunga aici. Plus ca premiile le merita pe deplin, este talentata, nimeni nu poate nega asta…

  Apreciază

  Răspunde
  1. 그 여자

   Ohh sigur a murit foarte multe sa ajungă aici, nu neg ca are talent dar hai totuși sa fim cinstiti, faptul ca esti talentat nu este singurul lucru care contează la o persoană, de aia foarte multi oameni se rezuma mai mult la personalitate decât la cât de faimoasa ar fi acea persoană, la cat de talentat sau chiar la aspectul fizic, mi se pare chiar simplu sa fi o persoană draguta, sa ai și talent cat si succes, oricum multi si au luat.o in cap cu popularitatea si se cred inferiori, nu mai găsiti scuze sa ii scutiti oamenii de genul, mi se pare toxic. Argue with the wall.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s