Park Ji Hoon și Kang Min Ah oferă indicii cu privire la povestea lor romantică din K-drama “At a Distance Spring is Green”

Park Ji Hoon And Kang Min Ah Hint At Exciting Campus Romance In “At A Distance Spring Is Green”

K-drama “At a Distance Spring is Green” lansează primele fotografii ale cuplului de studenți format de Park Ji Hoon și Kang Min Ah.

“At a Distance Spring is Green” este adaptarea dramatică a unui webtoon popular și va spune o poveste realistă a studenților care se luptă  cu o lumea reală și dură.

Park Ji Hoon îl va interpreta pe Yeo Joon, un student chipeș de la Universitatea Myungil, care provine dintr-o familie bogată și are o personalitate dulce. Viața lui pare perfectă, dar are o rană dureroasă despre care nimeni nu știe. El se va întâlni în tot felul de circumstanțe ciudate cu colegii săi superiori Kim So Bin (Kang Min Ah) și Nam Soo Hyun (Bae In Hyuk). Ca un personaj obișnuit în toate privințele și care lucrează din greu pentru a-și depăși condiția, Kim So Bin reflectă luptele reale ale tinerilor moderni.

În noile poze postate, Yeo Joon și Kim So Bin  merg prin campus unul lângă altul sub o umbrelă. Expresia de pe chipul lui Kim So Bin, în timp ce Yeo Joon îi pune natural umbrela deasupra capului provoacă întrebări despre ce fel de relație au cei doi. Rămâne de văzut cum studenții din același departament, dar din ani diferiți, se vor apropia.

”At a Distance Spring is Green”  are premiera în data de 14 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s