Hong Suk Chun afirmă că el l-a convins pe Hwang In Yeop să joace + numește idolul care are un potențial mare ca actor

Hong Suk Chun Reveals He Persuaded Hwang In Yeop To Go Into Acting + Names The Idol He Thinks Would Make It Big As An Actor

În cel mai recent episod din „The Manager”, Hong Suk Chun a vorbit despre talentul său special de a descoperi noi talente în industrie. Pe cine idol a pus el ochii acum?În timpul episodului din 15 mai al reality show-ului de la postul MBC, Hong Suk Chun le-a oferit spectatorilor imagini din viața de zi cu zi cu managerul său.

După ce mai mulți manageri de vedete au devenit faimoși în urma apariției în emisiune – unii chiar apărând în reclame, Hong Suk Chun și-a întrebat jucăuș managerul: „Ce se întâmplă dacă devii atât de popular după ce ai apărut la „The Manager” încât oamenii îți cer să devii o celebritate?” Când managerul său a răspuns cu modestie: „Nu am calitățile vizuale pentru asta”, Hong Suk Chun l-a liniștit: „Nu este adevărat. Ești foarte fermecător.”

Hong Suk Chun a continuat să sublinieze: „Știi că am un ochi priceput pentru astfel de lucruri. Toată lumea care îmi atrage atenția, de care iau seama, ajunge să  aibă succes.” Privind din studio, Kim Shin Young a fost de acord cu entuziasm: „Da, este adevărat”.

Referindu-se la seria „Produce” de pe Mnet și la popularul program de audiție TV Chosun „Mister Trot”, Hong Suk Chun a continuat: „Am spus că Kang Daniel va câștiga primul loc și el a ieșit pe primul loc. Am spus că Kim Yo Han va câștiga primul loc, iar el a fost pe primul loc. Am spus că Im Young Woong va câștiga primul loc, iar el a ieșit pe primul loc. Dacă arătam pe cineva, acela câștiga primul loc.”

Hong Suk Chun a mai spus că talentul său de a alege stelele în devenire nu se limitează doar la programe de audiție.

Explicând că l-a convins pe Hwang In Yeop să debuteze în actorie pe vremea  când era încă model, Hong Suk Chun și-a amintit: „I-am spus lui In Yeop: „Actoria ți se potrivește mult mai mult. Chipul tău în sine este perfect pentru asta.’ Așa că a luat cursuri de actorie, iar acum este o stea Hallyu.”

Înapoi în studio, membrii echipei l-au întrebat pe Hong Suk Chun dacă a fost cineva care i-a atras atenția de curând și despre care crede că va deveni o mare stea.

Hong Suk Chun a răspuns: „Există un membru al grupului de idoli VICTON care trebuie să intre în actorie. Numele său este Heo Chan ”.

„Are o voce grozavă”, a continuat Hong Suk Chun. „Actorii de sex masculin trebuie să aibă o voce grozavă, o privire minunată în ochi și un zâmbet grozav. Heo Chan din  VICTON le are pe toate cele trei.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s