FORBES: MONSTA X ocupă aproape 25% din toate pozițiile clasamentului Billboard World Songs

2019 Daytime Stage At The iHeartRadio Music Festival

Fanii MONSTA X trebuie să mai aștepte câteva zile înainte ca grupul să lanseze noul lor mini-album „One of a Kind”, dar nu pierd nicio secundă, arătându-le din nou membrilor trupei cât de mult le iubesc muzica.

În această săptămână, fanii trupei au urcat o serie de melodii mai vechi în topul Billboard World Digital Song Sales, pur și simplu  cumpărându-le în număr suficient de mare, fără promoția tipică de care orice melodie ar avea nevoie pentru a ajunge în acest clasament. 

MONSTA X ocupă șase locuri în graficul vânzărilor mondiale de melodii digitale din această săptămână, întrucât șase piese debutează în topul primelor 25 de melodii, oferind trupei controlul asupra a puțin sub 25% din întregul clasament. În mod uimitor, toate piesele sunt de pe albume vechi și EP-uri, unele fiind deja lansate în urmă cu ani buni de zile. 

Melodia cel mai bine clasată de la MONSTA X din această săptămână este “Be Quiet”, care a urcat până pe poziția 14. Cântecul a fost pentru prima dată lansat în 2016 pe EP-ul The Clan Pt. 2 Guilty“. O poziție mai jos, pe locul 15, se află “Rush”, melodia de titlu al celei de a doua lansări din cariera MONSTA X. 

Alte trei hit-uri noi ajung în top 20 în graficul World Digital Song Sales, fiecare dintre ele fiind clasate unul după altul. „Myself” (o melodie secundară de pe al doilea album Take1 Are You There?“) este pe locul 18, „Ready or Not” (de pe albumul de la începuturile grupului The Clan Pt. 2.5: The Final Chapter“) urcă la poziția  19 și „Mirror” (apărută pe albumul din 2019 Follow: Find You“) se poziționează pe locul  20.

Ultima melodie este și cel mai nou lansată,  „Stand Up”, fiind una dintre cele șapte piese ale albumului  “Fantasia X“ de anul trecut. Acea melodie a închis clasamentul urcând pe locul 25.

Cu șase noi piese ajunse în clasamentul World Digital Song Sales, MONSTA X are acum 27 de melodii din discografia lor prezente în topul Billboard. În aceasta sunt incluse 14 piese care au urcat în top 10 hituri și având un singur loc 1 („From Zero”).

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s