GFRIEND confirmă despărțirea, iar membrele le adresează fanilor scrisori de recunoștință

GFRIEND aborda su disolución y agradece a los fans en cartas escritas a mano

GFRIEND a confirmat oficial despărțirea!

Pe 18 mai, trupa GFRIEND a anunțat că se desparte de agenția Source Music, după ce membrele au decis să nu își reînnoiască contractele. De asemenea, la scurt timp agenția a confirmat acest fapt. Pe 19 mai, cele șase membre au apelat la platforma Weverse pentru a încărca scrisori individuale despre acest subiect.

GFRIEND a debutat în 2015 cu „Season of Glass” și a lansat numeroase hituri în ultimii șase ani, cum ar fi „Me Gustas Tu”, „Rough”, „Navillera”, „Time for the Moon Night” și multe altele.

În iulie 2019, Source Music a fost achiziționată de Big Hit Entertainment (în prezent HYBE). Cea mai recentă revenire de la GFRIEND a avut loc în noiembrie 2020, cu cel de-al treilea album complet numit „回: Walpurgis Night”, alături de piesa principală, „MAGO”.

Iată ce au scris membrele:

Sowon

Bună, BUDDY [fandomul GFRIEND], sunt Sowon.

Debutul nostru din 2015 a fost ca un vis și, să vă întâlnesc a fost o mare bucurie în viața mea. Cred că am primit multă dragoste decât meritam. Sinceră să fiu, nu sunt cineva optimistă, așa că au avut uneori momente dificile. Cu toate acestea, cred că chiar și acele momente, au devenit oportunități pentru mine de a crește, toate datorită vouă. Mereu am spus că vă voi face fericiți și mândri ca fani. Nu știu a fost bine sau dacă totul a mers perfect, dar fiecare zi alături de voi a fost prețioasă. Regret acum pentru că nu ne-am întâlnit mai des sau să fac mai multe pentru voi, dar vreau să știți cu voi face mai multe în viitor.

Deși viața ca GFRIEND s-a terminat, acesta nu este sfârșitul pentru noi, așa că nu vă îngrijorați, BUDDY. Este greu să vă scriu despre acele momente petrecute împreună în această scrisoare, dar, cred că veți ști cum mă simt, chiar dacă nu o spun. Chiar dacă sunt puțin îngrijorată pentru că merg pe o nouă cale, voi lucra din greu, în timp ce mă voi gândi la BUDDY.

Pentru BUDDY, cred că ați fost șocați să auziți această veste din senin, îmi pare rău și vă iubesc. Voi compensa asta cu lucruri mai bune.

Yerin

Bună, sunt Yerin din GFRIEND.

A trecut ceva timp de când am scris o scrisoare de mână și mă simt tristă să scriu despre asta.

Am decis să mă despart de Source Music, unde am petrecut 8 ani din viața mea, de la 18 ani până la 26 de ani. Am avut partea de un debut incredibil, asta pentru că am fost alături de colege, familie, BUDDY, care mi-a oferit multă dragoste, dar și familia Source Music.

De-a lungul acestor șase ani, am trecut prin experiențe parcă ireale și mă făceau să mă întreb: „Se poate una ca asta în viață?” Am primit multă dragoste încât nu eram sigură că merit. Datorită acestei iubiri, am putut să muncesc din greu, având grijă de mine și răsplătind [ceea ce am primit] cu evoluții bune. Sunt sigură că aceste momente care nu se vor întoarce vor fi de neuitat pentru mine. Vă mulțumesc că mi-ați oferit iubire. Cred că am reușit să ajung până în acest punct fără să obosesc, pentru că vă aveam pe voi, BUDDY.

În viitor, nu voi uita aceste amintiri și voi lucra din greu. Vă mulțumesc că mi-ați oferit amintiri frumoase la vârsta de 20 de ani. V-am iubit și voi continua să vă iubesc mult. Le mulțumesc încă o dată colegelor mele din GFRIEND, fandomului BUDDY și familiei noastre de la Source Music.

Eunha

Bună ziua, sunt Eunha din GFRIEND.

Mă doare inima pentru că ne-am întristat fanii, pe când voi probabil așteptați alte vești. M-am întrebat mereu: „Ce cuvinte frumoase îi vor face fericiți pe BUDDY?”, dar acum trebuie să găsesc cuvinte de consolare, iar fiecare literă din această scrisoare mă face să mă simt …

Cred că este o binecuvântare să-mi amintesc de fanii noștri, iar asta îmi dă multă putere. Mi-ați dat dragoste nemeritată și, pentru că ați crezut în mine, am vrut să devin o persoană mai bună. De la debutul nostru și de-a lungul promoțiilor noastre, până la întâlniri cu fanii, organizarea de concerte și fiecare moment împreună, m-au făcut să mă întreb: „Sunt cineva care merită atâta dragoste? Pot fi fericită? Nu sunt o persoană incredibilă, așa că este în regulă să mă bucur de acest moment?” Toate aceste momente au fost posibile doar pentru că ne-ați sprijinit. Am fost recunoscătoare că am putut cânta melodii grozave și am fost fericită că am strălucit datorită vouă.

Pentru mine, asta m-a făcut fericită și împlinită în acești șase ani. Acest adevăr nu se va schimba niciodată. Pentru BUDDY, vă voi iubi mereu și sper că și în viitorul vostru se vor întâmpla lucruri bune. Sper ca viața voastră obișnuită să fie umplută de mai multe râsete decât de lacrimi. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați fost BUDDY. Rămâneți sănătoși și fericiți. Mă voi ruga sincer pentru voi.

Nu știu cum îmi va merge, dar intenționez să continui să cânt. Voi face tot posibilul pentru a vă răsplăti amintirile plăcute. Asta a fost GFRIEND. Vă mulțumesc și vă iubesc, BUDDY.

Yuju

Bună tuturor. Vă vorbește Yuju din GFRIEND.

De multe ori mi-am exprimat gândurile în scris, dar cred că este prima dată când scriu o scrisoare care conține atâtea gânduri și amintiri.

Mă întristez pentru că știu că ați fost șocați de această veste neașteptată. Fiecare zi pe care am petrecut-o ca GFRIEND a fost prețioasă, datorită vouă. De asemenea, am vrut să vă ofer zile frumoase, așa că în acești șase ani am încercat să devin o persoană mai bună. Știu că și voi ați plâns și ați râs împreună cu noi pe parcursul acestei călătorii, dar vreau să vă mulțumesc din nou.

Ne-ați dăruit amintiri de neuitat, ceea ce m-a făcut să mă gândesc în urmă. A fost frumos pentru că am fost alături de colegele mele și a fost o onoare să pot cânta și dansa în fața fanilor noștri. Vă mulțumim că ați iubit GFRIEND până acum.

Pentru BUDDY, sunteți prețios în această lumea și nu voi uita niciodată fețele, privirile și vocile voastre de pe scenă. Vă mulțumesc că ați protejat o fire firavă ca să nu cad. Mă voi asigura că nu va fi un final trist, așa că voi munci din greu în viitor.

Încă o dată, vă iubesc și vă sunt recunoscătoare. Asta a fost GFRIEND.

SinB

Bună, sunt SinB din GFRIEND.

Mă simt tristă pentru că trebuie să vă spun această veste bruscă. M-am gândit mult la ce ar trebui să vă spun …

În ultimii șase ani pe care i-am petrecut promovând ca SinB din GFRIEND, voi ați fost sprijinul și puterea mea. Mulțumită vouă, am fost fericită și am simțit că am primit mult sprijin. De  asemenea, sunt recunoscătoare că am putut interpreta melodii atât de bune.

De fiecare dată când v-am văzut scrisorile, urările și privirile calde, am putut să cresc și să merg mai departe. Am fost fericită în fiecare moment și cred că am reușit să finalizăm cu bine promoțiile noastre din trecut, pentru că vă aveam pe voi, fanii noștri. Sunt tristă și dezamăgită pentru că nu ne-au putut ține promisiunea de a ne vedea mult timp ca GFRIEND.

Nu voi uita niciodată promoțiile noastre sau dragostea voastră și voi prețui fiecare amintire pentru a vă răsplăti cu activități individuale. Toate amintirile mele din ultimii șase ani sunt de neuitat și nu pot fi înlocuite cu altceva.

Îi sunt recunoscătoare agenției Source Music, care m-a făcut să fiu cine sunt ca GFRIEND. De asemenea, colegelor și fanilor noștri, vă mulțumesc foarte mult, îmi pare rău și vă iubesc. Încă o dată, vă mulțumesc pentru că ați citit această scrisoare lungă și vă rog să rămâneți sănătoși până în ziua în care ne vom reîntâlni.

Umji

Bună tuturor, vă vorbește Umji din GFRIEND.

Sunt recunoscătoare și întristată, dar trebuie să-mi iau rămas bun de la multe lucruri care deveniseră parte din viața mea în ultimii șase ani. De acum, ne vom petrece timpul puțin diferit.

Mi-am început cariera dezorientată, dar totul mi s-a părut o experiență de vis. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați aplaudat și ați fost fericiți alături de noi. Când am debutat pentru prima dată, au existat momente în care simțeam că mă învârt în același loc, fără direcție sau scop. Dar uitându-mă în urmă, mi-am dat seama cât de impresionantă și de semnificativă a fost o cale pe care am ales-o. Acest lucru m-a ajutat să apreciez și să mă bucur mai bine de toate situațiile pe care le-am trăit în timp ce lucram.

Puterea mea din acest timp ați fost voi, pentru că am simțit că fanii BUDDY, ne iubesc mult! Sincer, oricât de hotărâtă aș încerca să scriu acest cuvintele, mă gândesc la BUDDY care probabil sunt triști și dezamăgiți de această situație. Încerc să-mi imaginez acele sentimente, dar nu sunt în stare să simt ceea ce simțiți, iar asta mă face să mă simt . Știu că sunteți răniți și nepregătiți pentru a ne lua rămas bun, dar sper că dorința mea de a vă îmbrățișa va ajunge la voi. Am fost recunoscătoare, sunt și acum și voi continua să fiu așa și pe viitor.

Totul mi se pare la fel acum, dar mă tem ușor că vor vremuri necunoscute. Cu toate acestea, voi încerca să merg înainte curajoasă.

În cele din urmă, angajaților de la Source Music și personalului care au lucrat pentru GFRIEND în ultimii șase ani! Vă mulțumesc foarte mult pentru tot ce ați făcut pentru noi! De asemenea, le sunt recunoscătoare și colegelor mele din GFRIEND.

Încă o dată, îmi este atât de dor de voi și vă iubesc. Sper cu sinceritate și mă voi ruga ca toți să fiți fericiți și liberi în viitor. Vă mulțumesc.

Le dorim membrelor GFRIEND mult succes pe noul drum!

Sursa: soompi.es

Un gând despre „GFRIEND confirmă despărțirea, iar membrele le adresează fanilor scrisori de recunoștință

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s