Procurorii au cerut patru ani de închisoare și 133 millioane de woni amendă pentru Jung Il Hoon

 

Ilhoon, ex-BTOB, a fost pus sub acuzare pentru faptul că a consumat în mod regulat  marijuana. Acesta a recunoscut faptele și și-a cerut scuze.

Pe data de 20 mai, Tribunalul Central din Seul a ținut o audiere pentru 7 persoane, și pentru Jung Il Hoon, pentru încălcarea interdicției cu privire la consumul de stupefiante.

Potrivit acuzării, din iulie 2016 până în ianuarie 2019, Jung Il Hoon, împreună cu cunoscuții săi, au dat 135 de milioane de woni unui traficant de droguri de 161 de ori în total și au cumpărat 820 g de canabis. Se știe că pentru tranzacție au fost utilizate criptomonede.

În 20 mai,  procuratura a solicitat instanței să decidă ca Jeong Il Hoon să fie condamnat la patru ani de închisoare și  la 13 3065 000 de woni amendă.

Imagine

Avocatul lui Jung Il Hoon a spus: „Jung Il Hoon reflectă profund. Jung Il Hoon s-a angajat să găsească o modalitate solidă de a ameliora stresul fără a se baza pe droguri precum marijuana”.

Jung Il Hoon a mai spus: „Mi-e rușine să stau în această poziție pentru acest tip de fapte, deși am un statut în care ar trebui să fiu un exemplu pentru al’ii. Îmi pare rău pentru dezamăgirea provocată celor care au crezut”.

El a spus: „Am putut să mă uit înapoi la viața mea în urma acestui incident și mi-am dat seama cât de nesăbuit am fost. Chiar dacă am fost nesăbuit, am promis că voi trăi fără rușine în viitor prin învătămintele pe care le-am tras din acest incident.”

Procuratura a solicitat, de asemenea, pedepse cu închisoarea de trei ani, doi ani, respectiv un an și, respectiv, câteva luni, celorlalți acuzați.

Sentința va fi pronunțată pe 10 iunie.

În iulie anul trecut, Jung Il Hoon a fost pus sub acuzare pentru încălcarea Legii privind controlul narcoticelor. El a intrat în serviciul militar pe 28 mai, anul trecut, cu aproximativ o lună înainte ca poliția să îl pună sub acuzație și să predea cazul procuraturii, și în prezent lucrează ca asistent social. Drept urmare, acuzarea a subliniat acest fapt la proces. Agenția CUBE Entertainment l-a exclus pe Ilhoon din trupa BTOB în decembrie 2020, după ce a fost înștiințată despre ancheta în care era implicat.

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s