Jessi povestește câți ani a suferit pentru a ajunge la succes

기사 대표 이미지:[SBS Star] Jessi Shares How Many Years It Took Her to Succeed

Mărturia lui Jessi despre prin câte a trecut înainte de a deveni un idol consacrat, inclusiv depresia și gânduri de sinucidere.

Jessi a fost invitată la emisiunea KBS ‘The Joy of Having a Talk 3’. În timpul discuției, Jessi a rememorat timpul când a venit în Coreea pentru a intra în industria muzicală tocmai din Statele Unite.

Jessi a spus: „După ce am ajuns aici, m-am alăturat unei case de discuri numită „Doremi Records”. Am reușit să debutez ca Jessica H.O în decembrie 2005″. Ea a continuat: „Compania a cheltuit aproximativ 800 de milioane de wonhi (aproximativ 700.000 de dolari) cu mine din antrenament, dar rezultatul nu a fost atât de bun; atât eu, cât și muzica mea nu ne-am descurcat bine”.

Ea a continuat: „Deci, m-am alăturat acestui grup Uptown, dar nici Uptown nu a mers bine. Am ajuns să mă odihnesc mult după aceea. Apoi, compania mea mi-a spus că trebuie să lansez o piesă în condițiile contractului nostru. Nu voiam să o fac, dar trebuia”. 

Apoi, Jessi a dezvăluit că s-a întors direct în Statele Unite după ce a devenit liberă de contract. Jessi a spus: „Înapoi în State, am încărcat melodii de tip cover pe YouTube. Am primit apeluri de la agenții din Coreea și am decis să mă întorc în Coreea pentru a-mi mai da o încercare”.

Ea a reluat: „Dar atunci nu aveam unde și nici la cine să mă duc. Am dormit la saunele alea de 24 de ore. Când eram pe punctul de a renunța la tot, producătorul „Unpretty Rapstar” de la Mnet m-a contactat și m-am alăturat spectacolului. Datorită acestui fapt, am reușit să ajung până aici.”

În cele din urmă, ea a comentat: „În acea perioadă în care lucrurile nu mergeau bine pentru mine, tot Javeam gânduri rele. Serios nu mai doream să trăiesc. Dar m-am gândit la părinții mei de fiecare dată când gândul îmi venea în cap. . M-am gândit la mine: „Ce s-ar întâmpla cu ei dacă voi dispărea?” „

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s