Euna Kim, fostă membră The Ark și KHAN, anunță că se retrage din industrie și se pregătește de căsătorie

KHAN's Euna Kim Opens Up About Her Journey And Decision To Pursue Music As  A Career | Soompi

Euna Kim se pregătește de nuntă!

În data de 24 mai, fosta membră The Ark și KHAN a postat o scrisoare pe contul său de Instagram, anunțând că va renunța la viața de idol și că se pregătește de căsătorie.

Bună, sunt Euna Kim. A trecut ceva timp de când am scris o scrisoare. Când eram în Coreea, nici măcar nu îmi imaginam că aș putea să scriu ceva de genul acesta.

În primul rând, vreau să mă adresez tuturor oamenilor care m-au susținut, care mi-au ascultat muzica, care m-au urmărit încă de când am participat la prima audiție, de când am promovat ca lideră a trupei The Ark, am apărut la Unpretty Rapstar 3, KHAN sau care mă știu din alte locuri. Am avut o copilărie obișnuită și am mers la școală fără să mă gândesc că voi deveni cântăreață. Am râs și am plâns în urma experiențelor din Coreea, am învățat și am realizat o mulțime de lucruri. Am reușit să trec prin momente dificile pentru că am avut putere de la colegii și fanii care mi-au arătat iubire și sprijin.

Poate că unii dintre voi nu știu, însă am venit în Statele Unite în vara lui 2019 și de atunci am decis să rămân. Nu am mai putut să promovez ca membră a KHAN din cauza problemelor agenției și a trebuit să caut un nou început. După ce m-am întors la o viață obișnuită, am reușit să mă adaptez mulțumită familiei mele și a oamenilor din jurul meu, sunt atât de norocoasă să îi am. Am făcut tot ce am putut ca să ofer un înțeles vieții mele. Apoi am fost binecuvântată din nou. Am întâlnit persoana pe care vreau să o iubesc, alături de care vreau să cresc și să trăiesc pentru tot restul vieții mele. Sunt atât de recunoscătoare că am întâlnit pe cineva care mă tratează cu sinceritate în ciuda neajunsurilor mele și de la care pot să învăț. Deși avem amândoi defecte, am promis să rămânem alături unul de altul, să fim o influență pozitivă și o sursă de energie pentru cei din jur.

Cel mai probabil, ne vom căsători în acest an. Aș vrea să îmi cer scuze fanilor și tuturor celor care m-au susținut pentru că nu vor mai putea să mă vadă ca idol. Nu sunt sigură dacă voi mai cânta, însă voi trăi fără regrete ca Euna Kim, persoană obișnuită.

Vă mulțumesc din suflet că ați iubit-o și ați susținut-o pe cântăreața Euna Kim. Mă rog cu sinceritate ca viețile voastre să fie binecuvântate în fiecare zi.

În 2011, Euna Kim a apărut la emisiunea „Superstar K”, apoi a debutat ca membră The Ark în 2015. După ce grupul s-a destrămat subit, ea a participat la programe precum „Unpretty Rapstar 3” și „The Unit”. Pentru scurt timp în 2018, a făcut parte din duo-ul KHAN alături de fosta sa colegă de trupă, Jeon Min Ju.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s