Agenția lui Ji Soo este acuzată că refuză să plătească daune pentru producția în care acesta nu a mai jucat

Potrivit Victory Contents, compania de producție a dramei KBS 2TV „River Where the Moon Rises”, agenția actorului Ji Soo, KeyEast Co., a refuzat să plătească sumele de compensare datorate.

Ca răspuns la controversele din jurul său, Ji Soo s-a retras din drama în care juca în mijlocul producției sale. Actorii și membrii personalului dramei au fost nevoiți să găsească rapid un înlocuitor pentru rolul principal, să întârzie programul lor de filmare și să renunțe la o lună de filmare, ceea ce a cauzat pagube financiare și fizice semnificative. Astfel, Victory Contents a solicitat o compensație de 2,6 milioane de dolari de la agenția lui Ji Soo, KeyEast. Cu toate acestea, conform Victory Contents, KeyEast nu a depus niciun efort pentru a-și asuma responsabilitatea. 

Victory Contents a declarat: „Prima noastră întâlnire programată pentru negocieri juridice a fost pe 20 mai 2021. Cu toate acestea, KeyEast a trimis un singur reprezentant legal la clădirea noastră, fără ca nimeni din agenția lor să participe la întâlnirea noastră. Spre deosebire de declarația lor publicată anterior, când au spus că vor acționa în mod afirmativ pentru a ajunge la un acord cu noi, aceștia arată o atitudine diferită. KeyEast susține că plecarea lui Ji Soo din dramă a fost o decizie unilaterală a companiei noastre de producție și că, prin urmare, nu sunt responsabili pentru încălcarea contractului .”

În altă ordine de idei, s-a confirmat că Ji Soo va începe serviciul militar în octombrie.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s