Hong Soo Hyun se mărită + soțul este un fost avocat devenit medic

Se pare că viitorul soț al actriței Hong Soo Hyun este un fost avocat cunoscut publicului, care a apărut la tv de mai multe ori!

Pe 6 mai, agenția lui Hong Soo Hyun, FN Entertainment, a anunțat că aceasta se va mărita în luna mai cu iubitul ei, o persoană de aceeași vârstă cu ea. Ulterior, s-a dezvăluit că data nunții este 28 mai. La anunțul căsătoriei sale, Hong Soo Hyun și-a descris soțul doar ca „un prieten de aceeași vârstă cu care mă întâlnesc serios de ceva vreme”.

Ceremonia nunții va fi una restrânsă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, iar alte detalii nu au fost oferite de agenție. 

În 2018, când accidentul medical al actriței Han Ye Seul a fost făcut public, soțul lui Hong Soo Hyun, în calitate de avocat specializat în practici medicale, a apărut la mai multe emisiuni informative de televiziune și și-a împărtășit perspectivele medicale și juridice asupra cazului. În timpul aparițiilor sale regulate la televizor, s-a raportat că, din cauza unor circumstanțe neprecizate, neplăcute, și-a părăsit funcția la firma sa de avocatură și a devenit ulterior medic. Soțul lui Hong Soo Hyun lucrează în prezent ca medic în orașul Seul.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s