Ji Soo ia măsuri legale în justiție împotriva acuzațiilor false de violență sexuală

Ji Soo Takes Legal Action Against False Accusations Of Sexual Violence

Ji Soo și firma de avocatură Shin & Kim au lansat o declarație pentru a anunța că au luat măsuri legale împotriva persoanelor care au făcut acuzații false și au răspândit zvonuri false.

În urmă cu două luni, Ji Soo a fost acuzat de acte de violență școlară în gimnaziu. Au existat, de asemenea, unele acuzații de violență sexuală cu constrângere, dar agenția KeyEast Entertainment a publicat o declarație prin care respinge acele afirmații.

Citiți declarația publicată de firma de avocatură Shin & Kim pe 27 mai:

În calitate de reprezentant legal al actorului Ji Soo, firma noastră de avocatură împărtășește poziția clientului nostru după cum urmează.

Când s-au făcut acuzațiile de violență școlară, clientul a postat imediat o scuză scrisă de mână pe rețelele sale sociale și a contactat persoanele pe care le putea contacta pentru a le cere iertare personal.

Au fost făcute mai multe afirmații care erau diferite de adevăr sau complet false, dar pentru a arăta că reflecta asupra comportamentului său trecut, clientul nu a întreprins niciun fel de acțiune împotriva acelor afirmații. Cu toate acestea, afirmațiile care sunt în mod clar false, cum ar fi acuzația că „a fost autorul unei infracțiuni sexuale”, au fost extinse și distribuite online și, în timp ce clientul stătea tăcut și reflecta asupra sa, afirmațiile scrise mai sus sunt acceptate ca și cum ar fi adevărate.

Drept urmare, clientul a depus o plângere penală pentru defăimare pentru a corecta informațiile false și a dezvălui adevărul. O investigație asupra persoanelor care au încărcat postările false este în prezent în desfășurare. Mai mult, clientul va continua să acționeze în mod activ împotriva celor care îl defăimează prin postarea de informații false sau înjurături și insultarea acestuia cu cuvinte de nedescris. 

Ne cerem scuze pentru că mulți oameni au făcut din nou griji din cauza depunerii acestei plângeri penale.

După scoaterea lui Ji Soo din drama „River Where the Moon Rises”, compania de producție Victory Contents a intentat un proces pentru despăgubiri împotriva agenției KeyEast. Pe 27 mai, KeyEast a anunțat că și-au reziliat contractul cu Ji Soo după un acord reciproc cu actorul.

 

Sursa

Un gând despre „Ji Soo ia măsuri legale în justiție împotriva acuzațiilor false de violență sexuală

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s