Actorii dramei „The Penthouse” se reunesc pentru a citi împreună scenariul pentru sezonul al treilea

Watch: “The Penthouse” Cast Excitedly Reunites For Season 3 Script Reading

Personalul SBS a dezvăluit un videoclip din culisele dramei „The Penthouse”, unde actorii s-au întâlnit pentru a citi scenariul propus pentru sezonul 3!

Videoclipul începe cu aceștia, care se salută și se îmbrățișează fericiți pentru revederea mult așteptată. Membrii personalului i-au primit pe fiecare cu brațele deschise, discutând împreună despre entuziasmul pe care îl simt în legătură cu începerea filmărilor pentru noul sezon.

Mai apoi, actorii sărbătoresc împreună ziua de naștere al lui Uhm Ki Joon, cântându-i „La Mulți Ani”. Imediat după aceea, fiecare începe să citească cu atenție scenariul, vorbind între ei și având reacții diferite la anumite scene, fiind chiar și ei șocați de unele paragrafe.

După ce au terminat de lecturat, actorii au decis să își spună părerile individuale legate de scenariu. Ca urmare, Lee Tae Bin a spus: „Sezonul 3 își propune să fie mult mai distractiv decât primele două, așa că vă rog să aveți așteptări mari!” Han Ji Hyun a adăugat: „Este o adevărată succesiune plină de evenimente amuzante, misterioase și înfricoșătoare. Vă rog să aveți multă răbdare. Nu veți regreta. Ne vom vedea atunci!”

Lee Ji Ah mărturisește: „Am citit astăzi scenariului sezonului 3 și a fost foarte distractiv. Vă rugăm să așteptați cu sufletul la gură revenirea noastră! Vă mulțumim!”

Kim So Yeon a completat spunând: „Ne-am întâlnit azi cu toții după o lungă pauză. A fost foarte plăcut să ne revedem după atât de mult timp. Scenariul este cu adevărat palpitant și șocant, dar și distractiv. Promit că voi munci mult pentru rolul meu!”

La final, Eugene spune: „În sfârșit am avut ocazia de a citi scenariul pentru al treilea sezon. Am simțit o nouă atmosferă, datorită faptului că avem multe personaje noi acum. Vă vom răsplăti așteptarea cu o poveste palpitantă și nemărginită!”

Puteți urmări videoclipul întreg aici:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s