“Taxi Driver” intră în istoria canalului SBS cu finalul său + “Mine” stabilește un nou record

“Taxi Driver” termina en el cuarto lugar con las calificaciones más altas de cualquier drama de viernes y sábado en la historia de SBS + “Mine” alcanza un nuevo récord

„Taxi Driver” de pe SBS s-a terminat!

Pe 29 mai, „Taxi Driver” a difuzat ultimul episod. Potrivit portalului Nielsen Korea, finalul dramei a obținut un rating la nivel național de 10,9 și 15,3% pentru cele două părți ale sale, ajungând la 18% în cel mai vizionat minut.

De asemenea, „Taxi Driver” a ajuns pe locul 4 în istoria canalului cu finalul său pentru o dramă difuzată vineri-sâmbătă, după „The Penthouse 2”, „The Fiery Priest” și „Stove League”.

Între timp, „Mine” de pe tvN a atins un nou record de audiență, stabilind un rating de 8,6%, în timp ce “Bossam: Steal the Fate” de pe MBN a obținut cele mai mari rezultate de până acum, înregistrând cu cel mai recent episod 6,9%.

„Undercover” de pe JTBC a înregistrat un rating modest, 3,8%, iar „Revolutionary Sisters” de pe KBS 2TV și-a continuat domnia ca cel mai urmărit serial, cu un rating de 25,0% și 28,8% pentru cele două părți.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „“Taxi Driver” intră în istoria canalului SBS cu finalul său + “Mine” stabilește un nou record

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s