Este actrița Jun Ji Hyun în pragul divorțului? + soțul o înșală?

În prezent, se zvonește că Jun Ji Hyun și soțul acesteia sunt în pragul divorțului.

Potrivit celor de la Garo Sero Institute, actrița și soțul ei sunt separați de anul trecut din decembrie. Însă, Jun Ji Hyun refuză să divorțeze, chiar dacă soțul său a părăsit deja căminul conjugal. În live-ul de pe 2 iunie, reporterii susțin că motivul principal pentru care vedeta refuză să divorțeze este impactul negativ pe care l-ar avea divorțul asupra numeroaselor ei campanii publicitare.

Totodată, a mai fost adăugat că din cauza formulării presupusei cereri de divorț de către soț, actrița se gândește să se mute în străinătate.

Se spune că întrucât Jun Ji Hyun ar putea să plătească penalități din cauza prejudiciului de imagine pe care l-ar aduce brandurilor, aceasta evită cu orice preț divorțul. Reporterii au mai spus faptul că actrița nu dorește să divorțeze și datorită celor doi copii ai cuplului, în vârstă de 3 și 5 ani. The Garo Sero Institute a completat și a dezvăluit și motivul pentru desfacerea căsătoriei. Aceștia susțin că soțul lui Jun Ji Hyun dorește să divorțeze din cauza aventurii pe care o are.

Jun Ji Hyun și Choi Joon Hyuk, care este bancher, s-ar căsătorit în aprilie 2012. Despre Choi Joon Hyun se știe că este nepotul designerului de hanbok-uri, Lee Young Heeși copilul fashion designerului Lee Jung Woo.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s