Actorul Lee Ji Hoon și-a înființat o nouă agenție doar pentru el

Lee Ji Hoon a anunțat că a înființat o agenție unipersonală, Ssom Entertainment, unde își va continua activitățile ca actor.

S-a anunțat anterior că actorul Lee Ji Hoon s-a despărțit de TH Company. Lee Ji Hoon a dezvăluit că a decis să preia provocarea acestei noi căi pentru a aborda spectatorii cu o nouă latură a sa și pentru a arăta noi interpretări ca actor. 

Mulți așteaptă cu nerăbdare proiectele viitoare ale lui Lee Ji Hoon cu acest pas îndrăzneț. Lee Ji Hoon și-a făcut debutul prin intermediul seriei dramatice KBS 2TV, „School 2013”, prezentând un rol solid și flexibilitate în interpretare. El a continuat să obțină răspunsuri pozitive la evoluțiile sale din „Woman of 9.9 Billion”, „Rookie Historian Goo Hae-Ryung”, „Six Flying Dragons” și, cel mai recent, „River Where the Moon Rises”.

Lee Ji Hoon a primit, de asemenea, multă dragoste după apariția sa recentă la emisiunea de pe MBC „I Live Alone”, unde și-a arătat popularitatea și statutul de „privilegiat” printre prietenii și vecinii săi. Activitățile sale în ambele drame, filme și spectacole de varietăți sunt foarte anticipate odată cu noul său început de artist în cadrul Ssom Entertainment.

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s