PERSONAL: Top 10 cele mai bune prestații ale concurenților „Kingdom”

Welcome To The Kingdom: Here's What Went Down In The Premiere Of “Kingdom: Legendary  War” | Soompi

Am pregătit o listă personală, în care am inclus momentele mele preferate din competiția „Kingdom: Legendary War” și motivele pentru care au fost clasificate astfel.

În primul rând, vreau să menționez faptul că acest top a fost făcut după preferințele mele. Prestațiile care nu se află în top au fost foarte reușite, însă am decis totuși să aleg câteva dintre acestea pentru a realiza o listă și desigur, pentru a o împărtăși cu voi. Toate acestea au avut un anume impact asupra mea, făcându-mă astfel să pun pe repeat videoclipul de câte ori am ocazia.

Cu astea spuse, aceasta este lista mea:

10. BTOB

BTOB a fost mereu o trupă dragă mie, în ciuda faptului că au trecut anii, iar noile generații k-pop și-au făcut apariția în industrie. Auzind această melodie, mi-a provocat o anumită melancolie, iar partea vocală a fost foarte liniștitoare. Conceptul de samurai mi-a atras atenția și pot spune că acest stil se potrivește perfect grupului.

9. THE BOYZ

Dintotdeauna am fost un EXO-L. Văzând cum cei din THE BOYZ au realizat un cover al piesei „Monster”, am fost bucuroasă și entuziasmată să urmăresc videoclipul. Băieții sunt extrem de talentați, iar prestația în sine a fost una deosebită. Mi-a plăcut mult.

8. Stray Kids

Iubesc trupa Stray Kids și vă spun cu sinceritate că nu mă așteptam să văd un cover la o piesă de la BLACKPINK :)). Partea de rap a fost genială, iar coregrafia i-a avantajat mult. A fost o prestație foarte bine organizată și mi-a plăcut mult faptul că roșul este culoarea dominantă.

7.SF9

Sincer, am rămas profund dezamăgită în momentul în care aflasem că băieții din SF9 nu au primit nici măcar un vot pentru spectacolul acesta genial. Linia melodică a fost potrivită pe conceptul misterios ales de grup. Au interpretat perfect rolul unor vampiri, iar ținutele lor au fost geniale. Meritau mult mai multă atenție.

6.MAYFLY

Pur și simplu am rămas fără cuvinte. Coregrafia, melodia aleasă, ținutele incendiare și vocile impresionante ale băieților au făcut ravagii. Mi-a plăcut mult conexiunea dintre membri, dar și felul în care și-au unit forțele pentru a face un spectacol deosebit. Cum spuneam anterior, iubesc când văd piesele EXO interpretate într-un mod original.

5.SF9

Cu siguranță nu mă așteptam la asta. Deși nu am fost fana grupului înainte de competiție, băieții mi-au furat inima :)). „Move” de la Taemin a fost mereu o piesă foarte senzuală, iar acum cei din SF9 au preluat-o. Nu pot aduce niciun comentariu negativ, deoarece prestația a fost cu adevărat una perfectă. Coregrafia a fost genială, iar ținutele sunt exact pe gustul meu.

4.THE BOYZ

Pur și simplu WOW. Iubesc orice ține de Spania și cultura țării. Să văd acest spectacol a fost emoționant pentru inima mea. Am adorat mult ritmul piesei și echilibrul puternic pe care îl deține trupa când vine vorba de dans sau lucru în echipă. Mi-a plăcut enorm conceptul și ținutele lor au fost geniale (pare ceva ce aș purta dacă aș avea ocazia:)). Nu mă așteptam ca THE BOYZ să mă impresioneze atât de tare, dar m-am înșelat.

3. SF9

Nu știu dacă ați observat, dar băieții din SF9 au fost extrem de competitivi. Au adoptat continuu noi stiluri sau concepte în timpul spectacolelor. M-au uimit, deși nu m-am așteptat nicidecum. Prestația în care au interpretat rolul unor mafioți a fost incendiară. La propriu :)))). Mereu i-am văzut ca fiind niște soft boys sau adoptând doar stiluri elegante. Mă bucur că au obținut punctaje bune în sfârșit, pentru că le merită pe deplin.

2.ATEEZ

Aveam încă de la început așteptări mari de la ATEEZ. Am avut dreptate. Băieții au început competiția cu un impact mare, continuând tot așa. Prestația asta m-a impresionat și șocat mult. Am urmărit-o de multe ori, deoarece pur și simplu nu mi-o puteam scoate din cap. Mereu am iubit orice concept sau stil adoptat de ATEEZ. Mă bucur că au reușit să-ți pună cumva amprenta pe piesa de la IKON.

1.ATEEZ

Nu puteam să nu o pun pe primul loc. A fost minunat. Spectacolul a fost foarte bine gândit și organizat. Tot ce s-a întâmplat a fost inteligent, iar talentul trupei a fost scos în evidență. Nota înaltă pe care a atins-o Jongho a fost neașteptată. Coregrafia și conceptul de pirați s-au îmbinat perfect, iar melodia aleasă a fost potrivită. A fost și este încă prestația mea favorită din cadrul întregii emisiuni.

Care sunt prestațiile pe care le-ai fi așezat în top și de ce? Sunt curioasă de răspunsurile voastre!

 

Un gând despre „PERSONAL: Top 10 cele mai bune prestații ale concurenților „Kingdom”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s