Iată ce reprezintă numerele din videoclipul „Butter” de la BTS

Dacă ai urmărit videoclipul pentru „Butter”, cel mai nou cântec de la BTS și te-ai întrebat „Ce înseamnă aceste numere?”, ei bine nu ești singurul. Aici sunt răspunsurile la această întrebare, oferite chiar de către membri.

1. RM

Numărul de jos al lui RM este ziua lui de naștere, 12 septembrie 1994. Iar în timpul transmisiunii live pentru revenire, RM a dezvăluit că numărul de sus este vechea sa adresă de domiciliu.

Cu mult timp în urmă, am locuit într-o clădire de apartamente cu numărul 507 și apartamentului 904. Deci, am pus doar clădirea și numărul apartamentului.” – RM

2. Jin

2

Numărul de jos al lui Jin este ziua lui de naștere, 4 decembrie 1992. Numărul de sus? Este întâmplător!

„Mi-au cerut să dau un număr, așa că mi-am deschis telefonul și am apăsat pe orice de pe tastatură și l-am trimis.”– Jin

Deși Jin a ales cele șase cifre la întâmplare, fanii coreeni tot au găsit o semnificație pentru ele. 

 

3. Suga

BTS posted secret messages and birthday details in 'Butter' music video | K-pop Movie News - Times of India

Numărul de jos al lui Suga este ziua sa de naștere, 9 martie 1993. Acesta și-a ales numerele de jos folosind tastatura telefonului său, dar procesul său de gândire a diferit de cel al lui Jin.

„Mă gândeam la numărul care îmi place, dar asta ar fi sfârșit prin a da un model atât de evident. Aveam 3333 sau ceva de genul. Deci, eram la fel ca și Jin. Doar mi-am deschis telefonul și [sunete de tastare].”– Suga

4. J-Hope

BTS posted secret messages and birthday details in 'Butter' music video | K-pop Movie News - Times of India

Numărul de jos al lui J-Hope este ziua sa de naștere, 18 februarie 1994. Spre deosebire de Jin și Suga, el nu și-a ales numerele la întâmplare. Numărul său de sus este un cod pentru „sărut” în coreeană, 뽀뽀 (bbo bbo).

„Este un sărut. Da, tocmai am mers cu … Am căutat coduri care au semnificații frumoase. Le-am căutat, dar acesta a fost cel pe care l-am găsit cu șase cifre. Am crezut că va fi distractiv, așa că am l-am ales 66066.”– J-Hope

5. Jimin

Here's What BTS's Numbers Mean In The "Butter" Music Video - Koreaboo

Numărul de jos al lui Jimin este ziua sa de naștere, 13 octombrie 1995. Numărul său de sus este o dată importantă în istoria BTS.

Am pus lucrurile pentru primul nostru concert”, a spus el. 18 octombrie 2014 a fost a doua zi din concertul de 2 zile de la Seul, pentru a începe primul lor turneu, BTS Live Trilogy Episode II: The Red Bullet. În timpul acestui turneu, BTS a interpretat melodii din 2 Cool 4 Skool, O! RUL8,2?, Skool Luv Affair și Dark & Wild.

6. V

ARMY asked BTS the meaning of numbers in the Butter music video; here's what they revealed

Numărul de jos al lui V este ziua sa de naștere, 30 decembrie 1995. Jin l-a întrebat pe V dacă și-a ales numărul de sus pentru a declara că este numărul unu, dar nu a fost cazul. La fel ca J-Hope, V a ales un număr care conectează BTS la tehnologia trecută.

„Ei bine, avea ceva sens în vremurile trecute”, a spus el. „În atmosfera Cyworld din trecut, 0000001 ar fi … Codificarea unor lucruri precum „îmi este dor de tine” sau ceva de genul acesta.” După care membrii săi au contestat răspunsul, totuși, V s-a răzgândit și a mers cu sugestia lui Jin. „Al meu este cu mintea că voi fi numărul unu”, a spus el.

7. Jungkook

ARMY asked BTS the meaning of numbers in the Butter music video; here's what they revealed

Numărul de jos al lui Jungkook este ziua sa de naștere, 1 septembrie 1997. Numărul său de sus este o dată importantă care i-a schimbat cursul vieții.

Am avut 110604. Ziua în care m-am mutat prima dată în cămine”, a spus el. Când J-Hope l-a întrebat pe Jungkook dacă vorbește despre căminele din Nonhyeon-dong, Jungkook a confirmat acest lucru. Vechiul cămin al membrilor este situat la Nonhyeon-ro 145-gil în Gangnam.

Dacă încă nu ai avut ocazia să vizionezi clipul video, îl poți vedea mai jos! 

 

sursa: koreaboo

2 gânduri despre „Iată ce reprezintă numerele din videoclipul „Butter” de la BTS

 1. GL

  Aaa, am crezut ca reprezinta numărul de cat de prost sunt! Bun articol, acum știu ce reprezinta (ba nu știu pentru ca am dat direct la comentari)

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s