Brand New Music va lansa un nou grup de băieți, din care va face parte și Lee Eun Sang!

Brand New Music Announces Launch Of New Boy Group Including Lee Eun Sang

Anul viitor, agenția Brand New Music va lansa un grup de băieți din care va face parte și fostul membru al grupului X1 de la “Produce X 101”!

O sursă a agenției a dezvăluit: „Ne pregătim să lansăm următorul grup de băieți care vizează piața globală și își propune debutul în prima jumătate a anului viitor. Am început oficial să stabilim planuri de debut.”

Noul grup de băieți al Brand New Music va fi format din membri multi-talentați și unici, inclusiv Lee Eun Sang, care a debutat ca membru al X1 după „Produce X 101” și este activ în prezent ca artist solo. Va fi primul grup de la Brand New Music cu un număr mare de membri. Agenția a finalizat recent lista de debut a membrilor și a format o echipă exclusivă pentru a gestiona sistematic grupul. 

Brand New Music a declarat: „Am dezvăluit recent grupul printr-un show privat pentru personalul din industrie, la care s-a vorbit despre grup ca fiind unul care va lua industria muzicală cu asalt cu gama sa de membri remarcabili și farmecele sale unice. Conceptul grupului, numărul membrilor, numele, narațiunea și alte detalii vor fi dezvăluite unul câte unul începând cu a doua jumătate a acestui an.”

Brand New Music este o companie muzicală și o agenție condusă de CEO-ul Rhymer și găzduiește artiștii AB6IX, BDC, Bumkey, Hanhae, Han Dong Geun, Yang Da Il și mulți alții.

Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s