Jung Ilhoon a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru consumul ilegal de marijuana

Former BTOB Member Ilhoon Admits To Charges Of Marijuana Use At 1st Hearing  | Soompi

Se pare că Jung Ilhoon va merge la închisoare.

Pe 10 iunie, a avut loc o nouă audiere pentru cazul lui Jung Il Hoon și a fost făcută publică la Tribunalul Districtual Central din Seul. Idolul a fost condamnat la doi ani de închisoare și amendat cu 133 de milioane de woni (aproximativ 119.200 dolari) pentru încălcarea Legii privind controlul drogurilor.

Jung Ilhoon a fost acuzat de instanță pentru a cumpărat și a fumat 826 de grame de marijuana în 161 de ori între 5 iulie 2016 și 9 ianuarie 2019 împreună cu alți șapte inculpați. În funcție de numărul de ori în care s-a fumat marijuana, ceilalți inculpați au primit pedepse cuprinse între un an și șase luni până la doi ani.

Instanța a declarat: „Pârâții au ținut legătura prin intermediul site-ului „web dark ”, astfel că infracțiunea lor nu a fost ușor de detectat. De asemenea, nu au folosit monede reale ci au cumpărat cu monede bitcoin”.

În ceea ce îl privește pe Jung Ilhoon și un alt inculpat, pe nume Park, instanța a spus: „Cei doi inculpați au jucat rolurile principale și au săvârșit aceste fapte criminale de cele mai multe ori”.

Între timp, Jung Ilhoon s-a înrolat ca lucrător în serviciul public în mai 2020 și s-a retras din BTOB în decembrie 2020. Luna trecută, procuratura a solicitat pentru cazul său patru ani de închisoare și o amendă, dar pedeapsa finală a fost anunță ieri.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s