I.M din MONSTA X spune care sunt colegii de trupă cu care evită să doarmă în aceeași cameră

Vreți să știți cum dorm membrii MONSTA X?

Mezinul grupului MONSTA X a fost invitat la podcast-ul DIVE STUDIOS  intitulat „UNBOXING w/ JINJIN & KINOgăzduit de  JinJin din ASTRO și Kino din PENTAGON.

În timpul unei runde de întrebări pentru a spage gheața, I.M a împărtășit câteva fapte despre membrii grupului MONSTA X, cum ar fi cine este cel mai amuzant și obiceiurile lor unice de somn. A fost întrebat dacă există un membru anume pe care evită să îl aibă ca coleg de cameră dacă este cazat la un hotel. Fără ezitare, el a răspuns: „Da! Categoric.”

Pentru cei pe care preferă să îi evite, i-a enumerat pe Joohoney, Shownu și Hyungwon, pentru că sforăie. El a mai dezvăluit că personal are un somn foarte ușor, așa că până și cele mai blânde sunete i-ar perturba odihna.

Joohoney, pe de altă parte, este complet opusul! I.M și-a amintit vremurile când era coleg de cameră cu colegul rapper: „Nu înțeleg de ce pune atât de multe alarme când nici măcar nu se va trezi. Trebuia să le opresc în mod constant.”

I.M a mai mărturisit că a devenit atât de frustrat pentru că Joohoney părea să adoarmă imediat, indiferent de situație. În tot acest timp, I.M devenea din ce în ce mai neliniștit: „Chestia era că  așezam telefonul chiar lângă urechile lui, dar tot nu auzea nimic. Dar eu auzeam orice.”

De asemenea, I.M a fost întrebat dacă are un membru  cu care ar prefera să stea în cameră. Când vine vorba de ceilalți, atâta timp cât nu sforăie, el a spuc că poate locui cu oricine! 

Deocamdată I.M a scăpat de aceste griji, deoarece el are camera lui. Membrii MONSTA X s-au mutat în două apartamente, fiecare având camera lui proprie. Împărțirea în apartamente a fost făcută după criteriul sforăitului, așa că I.M împarte locuința cu Minhyuk și Kihyun.

Pentru a afla și unele dintre obiceiurile de dormit ale lui JinJin și Kino, puteți urmări episodul de mai jos:

 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s