The8 din SEVENTEEN va participa la puține promoții ale revenirii, din cauza unui accident

SEVENTEEN’s The8 To Minimize Participation In Performances For Upcoming Comeback Due To Injury

Din cauza unui accident neașteptat, The8 din SEVENTEEN va renunța la efortul fizic solicitant și la câteva dintre promoțiile revenirii cu albumul „Your Choice”!

În data de 17 iunie, compania artistului, Pledis Entertainment a lansat o declarație oficială legată de starea lui The8, anunțând publicului următoarele:

„Bună ziua. Aici sunt cei de la Pledis Entertainment.

Vă vom transmite informațiile cu privire la participarea artistului nostru la promoțiile celui de-al patrulea mini-album, intitulat „Your Choice”.

În timpul exersării coregrafiei, The8 a simțit o durere apăsătoare în gleznă, apoi gâtul i-a fost afectat. După aceea, a vizitat un medic specialist, care i-a făcut o examinare amănunțită. Ca urmare, acesta l-a sfătuit să-și reducă la minimum activitatea fizică, inclusiv coregrafiile intense. Deși rutina sa zilnică nu va fi afectată, artistul are nevoie de odihnă pentru a se pune pe picioare.

Compania noastră a monitorizat cu atenție recuperarea lui The8, iar apoi ne-am gândit împreună pentru a hotărî dacă acesta va participa sau nu la activitățile promoționale împreună cu colegii săi. Având în vedere dorința artistului de a participa la evenimente, am decis că va putea participa într-un final la ele, cât timp nu îi afectează starea fizică.

Vă mulțumim pentru înțelegere.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s