Câteva dintre cele mai triste și sfâșietoare lucruri spuse de idolii k-pop

Idolii k-pop sunt unii dintre cei mai muncitori artiști din industria divertismentului, cu ale lor programe încărcate, solicitantele ore de practică, apariții publice, apariții TV, interviuri, conferințe de presă, filmări pentru reclame și videoclipuri muzicale și multe altele.

Adesea, nici măcar nu dorm suficient. „Idolii” trebuie să păstreze o imagine curată, o regulă nespusă fiind cea că nu au voie să-și dezvăluie adevăratele personalități sau șă-și exprime emoțiile profunde, fie ele întunecate sau nu. La urma urmei, publicul larg ar putea să nu accepte cu amabilitate mărturisirile de acest fel.

Iată 5 dintre cele mai sfâșietoare mărturii pe care le-au făcut idolii K-Pop care ne vor lăsa în lacrimi!

1. Când Cha Eun Woo din ASTRO a mărturisit că se simte singur

Într-un episod din „Master In The House”, ce are ca și gazde cuplul de vedete In Gyo Jin și So Yi Hyun, aceștia au împărtășit propriile povești de dragoste și au oferit sfaturi cu privire la căsătorie. La auzul acestora Cha Eun Woo a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că ar dori să se căsătorească într-o zi, și că este greu să întâlnești pe cineva cui poți să-ți arăți toate părțile jenante și să te conectezi cu adevărat, dar odată ce ai o familie sau te căsătorești, devine posibil.

El a mai explicat că, mai mult decât romantism, dorește să găsească pe cineva cui poate să se deschidă și să fie cu adevărat el însuși, ceea ce nu a reușit încă să facă.

2. Când Jaemin din NCT a recunoscut că nu avea prieteni

Idolii k-pop, în special cei care sunt recrutați la o vârstă foarte fragedă, trebuie adesea să renunțe la școală sau să absenteze des. Ca atare, nu ajung să experimenteze cu adevărat bucuriile adolescenței și ale vieții școlare.

Un astfel de idol este Jaemin din NCT. Într-un episod din „My English Puberty”, acesta a fost întrebat despre cum și-a echilibrat viața școlară în timp ce era și idol. Jaemin a răspuns spunând că a fost la liceu doar la începutul primului an pentru o vreme și după a renunțat. Apoi a dezvăluit că i-ar fi plăcut cu siguranță să frecventeze școala, pentru că acolo copiii învață lucruri noi și dobândesc abilități pe care nu le poți învăța nicăieri altundeva.

El a mai spus că, în afară de membrii grupului, nu avea deloc prieteni cu care să-și petreacă timpul. Expresia solemnă de pe fața lui a întristat audiența.

3. Când Jungkook din BTS a spus că îi este frică să nu fie singur

Trupa BTS a fost adesea destul de deschisă cu privire la faptul că a fost în pragul desființării de mai multe ori, dar membrii s-au ridicat întotdeauna și au revenit mai puternici. În acest sens, Jungkook și-a împărtășit odată îngrijorarea cu privire la despărțire. Dacă BTS s-ar fi desființat brusc, acesta a declarat că s-ar fi simțit ca pierdut pe mare, deoarece nu se poate gândi la multe lucruri pe care le poate face singur. Legăturile membrilor sunt cu adevărat speciale.

4. Momentul sincer dintre Bang Chan și Felix din timpul emisiunii lor de supraviețuire

Când Felix a fost eliminat inițial din proiectul „Stray Kids”, reality show-ul care a creat grupul, întrega trupă a fost supărată până la capăt. Cu toate acestea, Bang Chan a fost afectat în special, puțin spus. S-a dus în culise la Felix, care plângea, și i-a spus să vină mereu la el să-l caute și îl va găsi, pentru că nu avea să-l lase niciodată în urmă. Stray Kids a fost întotdeauna o familie!

5. Inseong din SF9 la „KINGDOM: LEGENDARY WAR”

După ce a primit 0 voturi în urma autoevaluaării într-un episod din „Kingdom”, trupa SF9 nu și-a putut crede propriilor ochi. Sentimente de rușine, jenă și durere pură s-au năpustit asupra membrilor. Yoo Taeyang și-a păstrat calmul și a spus că ar minți dacă ar spune că nu este supărat, dar nici grupul nu va fi descurajat.

Cu toate acestea, Inseong nu a putut să se abțină atât de bine. A spus că este incredibil de supărat, deoarece niciunul dintre concurenții emisiunii nu i-a votat și rezultatele au fost anunțate în fața tuturor. El a mărturisit că se simte rușinat, deoarece rezultatele i-au sugerat cumva că evoluția lor nu a avut niciun impact asupra celorlalți artiști și că, probabil, nu credeau că SF9 sunt buni interpreți.

Mărturisirea a fost atât de sfâșietoare încât nu există fani Fantasy care să nu fi simțit profund supărarea simțită de artiștii lor preferați.

Sursa

Un gând despre „Câteva dintre cele mai triste și sfâșietoare lucruri spuse de idolii k-pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s